DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 enter hasan[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: I, personally, cannot see myself anymore sharing a common human community with American science. Unfortunately, I also belong to a culture of a similar spiritual deviation (Israel), and which seems to be equally incorrigible. bölümünü atlamamak lazım "ben, kişisel olarak, artık amerikan bilim camiası ile aynı toplulukta olduğumu düşünmüyorum. ve malesef benzer bir ruhsal adama içine girmiş bir kültürden geliyorum (israil) ve bu kültür de aynı oranda geriye dönülemeyecek kadar yozlaşmış gözüküyor"[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 14 Temmuz 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar