Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zoom x5 bağlantı sorunu

Sailor

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,
aylardır sorunum olmayan dsl bağlantım son günlerde iyice ayvayı yedi. daha doğrusu sorunum modemimle. zoom x5 ile 3 bilgisayara paylaştırıyorum bağlantımı. fakat son günlerde bağlantı gidiyor kendiliğinden. "bağlantınız sınırlı ya da ağ kablosu takılı değil" gibi bir mesaj alıyorum. direkt olarak ağ kablosu takılı değil mesajı vermiyor, ethernetin ışığıo yanıyor. modem açık, link ışığı yanıyor. fakat arada sırada birden bağlantı gidiyor. sadece internet değil tüm ağ gidiyor. modemin web konsoluna da bağlanamıyorum yani. illa gidip yan daireden modemi açıp kapamam lazım. bir başka sorun da bazen açıp kapayınca link ışığının sürekli yanıp sönmesi, portu bir türlü açamıyor. 1-2 defa daha açıp kapoayınca düzeliyor. bu gibi sorunları olan var mı aranızda acaba?
(bu arada bu sorun başlayınca gidip ethernetimin driverini güncelledim)[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

modemle ilgisi yok onun .

dur ozellesti ozellesecek sabret .

tt nin degerini arttirabilmek icin sahip oldugu kapasiteden fazlasini sattilar adsl de . bir sure daha sorunlar devam eder .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 07 Temmuz 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki aü bağlantım gidiyor. internet değil sadece. sırf internet gitse ben yine ağ komşularıma bağlanabilirim.
bu arada sorun windowsun beklemeye geçmesinden kaynaklanıyor olabilir çünkü ben çalışırken çok fazla olmuyor hep ben yokken oluyor.[signature][hline]oasis.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı modemden bizde komsumla kullanıyoruz normal olarak bizdede 2 makina baglı ama arada labtoplarıda baglayınca 4 makınaya kadar cıkıyoruz ve hiçbir sorun olmuyor ! senin problemin tamamen modemin ısınmasından 2 gunde 1 yada gun asırı modem kimdeyse modemi resetlesin 5 dk falan beklesin snra tekrar acsın ayarlar saklı kalıyor o konuda 1 problem olmuyor bnm basımada cok geldi o olay duzenli resetlemeye baslayınca simdi hic sorun olmuyor !!!
Sosyal ağlarda paylaş

arada sırada böyle 5-10 snliğine bütün internet aktivitesi gidiyor. bazen de önceden dediğim gibi gidiyor hiç gelmiyor. ttneti aradım bugün bağlantım sürekli kopuk kalmadığından arıza kaydı falan da almadı. bütün p2p bağlantıları kopuyor işte, emule kullanıyorum bir daha hızın artması dert. ethernet kartımı da değiştirdim 2 gün önce fayda etmedi.[signature][hline]oasis.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...