Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 merhabalar, aylardır sorunum olmayan dsl bağlantım son günlerde iyice ayvayı yedi. daha doğrusu sorunum modemimle. zoom x5 ile 3 bilgisayara paylaştırıyorum bağlantımı. fakat son günlerde bağlantı gidiyor kendiliğinden. "bağlantınız sınırlı ya da ağ kablosu takılı değil" gibi bir mesaj alıyorum. direkt olarak ağ kablosu takılı değil mesajı vermiyor, ethernetin ışığıo yanıyor. modem açık, link ışığı yanıyor. fakat arada sırada birden bağlantı gidiyor. sadece internet değil tüm ağ gidiyor. modemin web konsoluna da bağlanamıyorum yani. illa gidip yan daireden modemi açıp kapamam lazım. bir başka sorun da bazen açıp kapayınca link ışığının sürekli yanıp sönmesi, portu bir türlü açamıyor. 1-2 defa daha açıp kapoayınca düzeliyor. bu gibi sorunları olan var mı aranızda acaba? (bu arada bu sorun başlayınca gidip ethernetimin driverini güncelledim)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 modemle ilgisi yok onun . dur ozellesti ozellesecek sabret . tt nin degerini arttirabilmek icin sahip oldugu kapasiteden fazlasini sattilar adsl de . bir sure daha sorunlar devam eder .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 07 Temmuz 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 diyorum ki aü bağlantım gidiyor. internet değil sadece. sırf internet gitse ben yine ağ komşularıma bağlanabilirim. bu arada sorun windowsun beklemeye geçmesinden kaynaklanıyor olabilir çünkü ben çalışırken çok fazla olmuyor hep ben yokken oluyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o zaman format .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arada bir resetlemek gerekiyor modemi, bende de olabiliyor. Sorun neden kaynaklanıyor bilemiyorum.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eskiden haftalarca açık durduğunu bilirim bir şey olmazdı. formatla da alakası yok yeni formatlamıştım zaten. ayrıca ağdaki diğer bilgisayarları da etkiliyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aynı modemden bizde komsumla kullanıyoruz normal olarak bizdede 2 makina baglı ama arada labtoplarıda baglayınca 4 makınaya kadar cıkıyoruz ve hiçbir sorun olmuyor ! senin problemin tamamen modemin ısınmasından 2 gunde 1 yada gun asırı modem kimdeyse modemi resetlesin 5 dk falan beklesin snra tekrar acsın ayarlar saklı kalıyor o konuda 1 problem olmuyor bnm basımada cok geldi o olay duzenli resetlemeye baslayınca simdi hic sorun olmuyor !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu vakitte verdiğin cevap için sağol. e meret soğusun biraz tabi :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende de oluyor arada bende de zoom x4 var. mesela laptop kullanırken elektrikler 1 sn liğine göz kırptığında yeniden bağlandıktan sonra limited or no connectivity diyor. modemi kapayıp açınca düzeliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arada sırada böyle 5-10 snliğine bütün internet aktivitesi gidiyor. bazen de önceden dediğim gibi gidiyor hiç gelmiyor. ttneti aradım bugün bağlantım sürekli kopuk kalmadığından arıza kaydı falan da almadı. bütün p2p bağlantıları kopuyor işte, emule kullanıyorum bir daha hızın artması dert. ethernet kartımı da değiştirdim 2 gün önce fayda etmedi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende de zoomx5 var dns, alt ağ maskesi gibi ayarları ilk başta yapmadığım için net sürekli kopup duruyordu, ayarları yaptım sorun düzeldi (2bilgisayarda da ayarladım) not: resmi verdiğin link hatalı bu sayfaya girince şifre istiyo eheh[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 önceden otomatik ip alıyordu fakat bugün elle ayarladım. sorun düzelmedi hala.. salaklık etmişim, resmi şifreli yere atmışım :) işte düzgünü:[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar