MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Gunz online ı indirdim yazıları okudum yükledim pc ye bi baktım pacth yapmıyo. Siteyi araştırdım manual den hallettim işi ama şimdide zone alarm internete açalımmı diye pencere açıyor fakat oyun takılıyordu. O zaman zone alarmın içinden manual hallettim ve en sonunda karakter yaratma imkanına ulaştım.Hemen 2 uzili amcadan açtım iyiki öyle yapmışın şimdi bu ilk günde şansa kadere adamlar kılıç savaşı yapıyodu biri öldü bende gelip dierine bi saldırınca öldü vede 20 exp aldım. ondan sonra katıldığım savaşlarda hep yenildim vede sinir oldum. e dedim yarın denerim yarın oldu bi adam öldür beni dedi onu öldürüp exp aldım ama 1 kez oldu tabi yine bi 20 exp kısacası :D ondan sonra bugün oldu bi savaşa girdim vede birini gördüm beni hep o yöntemle öldürüyodu. ben niye yapamıyayım diyince bi başladım oyun kolay geldi yavaş yavaş . prison 1 de 2 adam kılıç savaşı yaparken ortalarına bi bomba atınca lvl 2 oldum açıkcası :D sonra kastım kastım exp geldi vede en sonunda level 3 tüm daha demin bi savaş daha yaptım süper oynuyorum ginede ortalama level 3 üm mutluyum bu bir gunz online hikayesidir kesinlikle gerçektir :D Yazan Mystery Spectre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bana yalvaranlar vardı lütfen oyundan çık falan diye.Öldürme bizi oyundan çık falan diye.Nedeni ise Kılıçla sağ tuşa basıp yatırıodum yere tarıodum sonra eheh...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bendede patch yapmadı ondan heralde saol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bulamıorm bana bi link verebilirmisin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Prdn çok msj attım ama buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 erutan bende o taktiği uyguluyom eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya şu sahildeki ortada olan gri kutunun üstündeydik adam silahla saldırdı bende kılıç kullandım sağ tuşa bi bastım adam uçuruma düştü exp geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar