tuncay Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar formları aradım bulamadım eğer aynı başlık varsa kusuruma bakmayın.... wow oynarken msn den msg gelince alt tab yapmak zorunda kalıyorum tekrar wowa döndüğümde ya ekran simsiyah oluyor yada direk kitleniyor afk moduna girip deniyorum yine aynı bunu nasıl düzeltebilirim bir çözüm yolu bilen varmı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Windows tuşunu kullanmayı dene.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 + interface menusunden windowed ve maximizedi seç video ayarlarındanda multisamplingi x yap bide öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ekran kartin refresh edemiyodur pls[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 msnden uyarilari kapa dnd moda gec muzuu ac sonra sana ulashmaya calishan millet kanser olsun ama hic diilse oyunun bolemezler.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ekran kartından ziyade işlemci/ram kombinasyonundan şüphelendim. fakat her zamankinin aksine, bu şüphelenmenin teknik bir dayanağı yok.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuncay Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Beyler hepinize çok teşekkür ettim cenx arkadaşımın dediklerini yapınca sorun kalmadı herşey normal gibi 20 kere denedim düzgün bi hata vermedi çok teşekkür ettim tekrardan[signature][hline]Ne Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 windowed mode da denenebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar