toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Keyzar, 14 Temmuz 2005 15:23 tarihinde demiş ki: toggie İşte bende seni ayakkabıcılara yönlendirdim... Fena mı ettim? Dayımların ayakkabı dükkanına yönlendirirdim de, 35'den büyüktür senin ayak numaran heralde... Tama kötü etmedin de ben mekan/marka falan bekliyorum. Tavsiye edebileceğin bir yer var mı diye. Belki kullanan vardır nerden aldıgını söyler falan diye umutlandım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 @kingpin: pek yanardönerli pek hoş bi şortmuş.. ayrıca şort mayo'da neymiş.. Haşema giyin haşema.. Burası müslüman bir ülke bre deyyuslar.. Savulun battal martin geliyor.. pek bi coştum[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 toggie Quiksilver'a bak bir ara... Ankara'daysan ayakkabı dünyası(başka yerde varmı A.D. bilmiyorum)... Yine Ankara'daysan Tunalı Hilmi'de "Tapa Tapa Tapas"ın karşısında bir terlikçi vardır oraya bak...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Eyvallah ankara'da değilim ayakkabı dünyasına ve quicksilver'a bakarım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Slip denemen konusunda ısrar ediyorum.O rahatlığı falan başka yerde bulamazsın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ramses her tarafın cıkıyor abi slip te. öyle sallanıyor filan.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Tamam işte.. Belki adamın amacı o.. Seksi bi vücud..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Slip de iyi hoş güzel de, bir yere taktınmı hoş sonuçlar olmuyor(bkz. Aquapark'ta kıçı delik mayo ile gezinmek ve akşam eve döndükten sonra farketmek)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Spastik_Serce, 14 Temmuz 2005 15:43 tarihinde demiş ki: ramses her tarafın cıkıyor abi slip te. öyle sallanıyor filan. Slip giyip, bir yerlerini sallayıp oynatabiliyorsan, anatomik yapında kesinlikle bir sorun olmalı:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oneill veya quiksilver tavsiyem.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ankaralılar YKM'ye baksın Billabong'un çeşitleri var orada.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://www.nautica.com/ www.lacoste.com bu sezon ikiside kusursuz.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar