toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Keyzar, 14 Temmuz 2005 15:23 tarihinde demiş ki: toggie İşte bende seni ayakkabıcılara yönlendirdim... Fena mı ettim? Dayımların ayakkabı dükkanına yönlendirirdim de, 35'den büyüktür senin ayak numaran heralde... Tama kötü etmedin de ben mekan/marka falan bekliyorum. Tavsiye edebileceğin bir yer var mı diye. Belki kullanan vardır nerden aldıgını söyler falan diye umutlandım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 @kingpin: pek yanardönerli pek hoş bi şortmuş.. ayrıca şort mayo'da neymiş.. Haşema giyin haşema.. Burası müslüman bir ülke bre deyyuslar.. Savulun battal martin geliyor.. pek bi coştum[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 toggie Quiksilver'a bak bir ara... Ankara'daysan ayakkabı dünyası(başka yerde varmı A.D. bilmiyorum)... Yine Ankara'daysan Tunalı Hilmi'de "Tapa Tapa Tapas"ın karşısında bir terlikçi vardır oraya bak...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Eyvallah ankara'da değilim ayakkabı dünyasına ve quicksilver'a bakarım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Slip denemen konusunda ısrar ediyorum.O rahatlığı falan başka yerde bulamazsın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ramses her tarafın cıkıyor abi slip te. öyle sallanıyor filan.[signature][hline]Deli333
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Tamam işte.. Belki adamın amacı o.. Seksi bi vücud..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Slip de iyi hoş güzel de, bir yere taktınmı hoş sonuçlar olmuyor(bkz. Aquapark'ta kıçı delik mayo ile gezinmek ve akşam eve döndükten sonra farketmek)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Spastik_Serce, 14 Temmuz 2005 15:43 tarihinde demiş ki: ramses her tarafın cıkıyor abi slip te. öyle sallanıyor filan. Slip giyip, bir yerlerini sallayıp oynatabiliyorsan, anatomik yapında kesinlikle bir sorun olmalı:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oneill veya quiksilver tavsiyem.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ankaralılar YKM'ye baksın Billabong'un çeşitleri var orada.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://www.nautica.com/ www.lacoste.com bu sezon ikiside kusursuz.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar