Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hmm, tünele doğru kaptırmış giderken Gloria Jeans civarlarındaki bir yokuştan aşağı iniyoruz.Sağda görünüyo hemen.Asansörü var, merdivenle ölmeyin diye.Genelde yer yoktur, çok pahalıdır ama hakkını verir.En son garsonları pek arsızdır. Bar tipi tabureleri deniz manzarasına karşı tahta bir set ile desteklenmiştir.Yanyana oturup içkinizi yudumlarken denizi görün diye.Arkada gayet restoran modunda masalar vardır. Çok pahalıdır, yeni maaş/haftalık aldığınızda gidin bence.Bana koyuyo en azından.Ama değiyo denebilir.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 daha ucuz balıkçı yok mu :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 efsanedir zaten..arada mutlaka gidilesidir..alexi en iyisi biz takılalım senle gittiğimiz mekanlar aynı direk[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Balıkçı değil... Valla mümkündür öyle mevzular.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ismide anlamliymis. bizim trdeki eve de yakin. gidince bi gormek lazim, hic duymamistim daha once.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 harika bir yer. inanilmaz bir manzarasi var. dedinildigi gibi azcik pahali ama kesinlikle deger. yemekleri gayet lezzetli, calan muzikler guzel.. kesin gidin firsatiniz olursa.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yani söylencekler söylenmis zaten . mukemel bir manzarasi var. zaten artik neresi ucuz ki.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim de eklediğim bişiler vardı[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar