Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Herkese iyi akşamlar, Novice Armorsmith ve Novice Shipwright'da Master'a gitmek için en optimum yol nedir? Hangi şematik'i üretmeli, hangi seviyede gibi.... Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler Goktug Tetik / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla ben bilemiycem ama soyle bir sey onerim su an yapabildigin herseyi yap bak hangisid aha cok exp. veriyorsa onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 goktug oyunda benle iritibata geç ben AS nin nasil kasilacağını biliyorum,Shipwright inda nasil kasilacağını buluruz merak etme:)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Selam Akse, AS ile Bülent ilgileniyor işin açıkcası, hatta iş yerinde birlikte açtık konuyu. Ben ise SW ile ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar