Loras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Öncelikle arkadaşlarını gerçekten ne kadar tanıdın, onu iyi düşün bence. Yani gençler o yaşlarda belli dönemlerden geçiyor. Hızlı atlatanı var yavaş atlatanı var falan. Onları değişik ortamlara sok 'insan gibi davranılması gereken yerlere'; eh orda da dediğin tavırlara devam ederlerse, göster kız arkadaşına sonra durumun kritiğini yaparken yahu sende gördün ne biçim davrandılar falan de. Adamlar senin dediğin gibiyse ve kızın gözü çok kör olmadıysa onların arkadaşlıklarındna sana hak verir veya vay arkadaşlarımı çekemiyor diyebilir. Kızın tepkisini bizden iyi bileceğin kesin. Ha arkadaşlarımı çekemiyor tepkisi alacağını düşünüyorsan ortada somut deliller varken o zaman konuyu açma, dedikleri gibi bol bol yalnız kalalım falan de veya arkadaşlarıyla olan ilişkilerini soyutlamaya çalış. Zaten ne demişler; "nehir zamanla yatağını bulacaktır."[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence takma arkadaşlarını sonuçta bişey paylaşmak zorunda değilsin onlarla birazda önyargılı yaklaşma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 şu anda benimde başımda var öle bi durum... o arkadaşlarıyla takılıcağı zaman ortak plan yapmıyoruz ve ortada sorun kalmıyor. sonuçta ikimizinde birbirimizi tanımadan öncede bir hayatımız vardı. ben onun arkadaşlarıyla beraberken ortamda bir huzursuzluk oluyorsa zorlamanın bi anlamı yok. günler torbaya girmedi ya?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yorumlar gerçekten işime yaradı sağolun. ben biraz daha zaman geçmesini beklemeye karar verdim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ilişkiniz açısından bunu mümkün olduğunca az sorun yapmaya çalış, nazik bir dille veya şaka arasında söyle kız arkadaşına bence. ha gittikçe çekilmez hale gelirse bu ortam o zaman daha ciddi şeyler düşünürsün.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bana arkadaşını söyle sana kım oldugunu söliyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Tüh bak geç kalmışım.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla abı oyle durumlarda hemen o bebeyle gorusmucen dersen olmuyo en guzeli icerden eritiyosun. heriflerin falso hareketlerini belirtiyorsun yerı geldıkce. bı bakmıssın kız arkadasın sogumuz sevmedıgın herıflerden! ;)[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lol zegna bi bakıma devleti iç isyanlarla yıkıyosun sonra tahta çıkıyosun=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 O çocukları daha yakından tanımaya, seviyelerini düşük buluyorsan inmeye, yüksek buluyorsan çıkmaya çalış. Yapıcı davran, ön yargılara kapılıp damgayı vurma. Hayat tecrübelerimin bana öğrettiği şey "ilkbaşta bana antipatik gelen kişiyle her zaman sona kalırım". Demek istediğim en güzel dostluklar, arkadaşlıklar hakikaten kavga, dövüş yada soğuklukla başlar...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kıza şunu hissettirmeLisin ; bundan sonraki yaşamında çevresiyLe değiL seninLe yaşamaktan zevk aLmaLı. Tabi ciddi bişeyLer düşünüyorsan.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: uncla, 10 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki: said: Dynun, 10 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Bu arada metal dinleyenlere lafım yok. insan olup da metal dinleyenler de var tabi.. iyi dedin :) +100000000000000000[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Önce bi yakınına in abi. Benim hakkımdada böyle düşünüyorlardır kesin ama normalde sevgi dolu, neşe saçan bir insanım. Pozitif enerji depolayıp istediğim kişilere yüklerim yani. Onlarda öyle olabilir... Önce bi tanı[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 benim başımada böle bişi gelmişdi sevdiğim kız değilde yakın bi kız arkımın sevgilim değil normal ark :D işte onun çevresindeki adamlar bi acayipdi kızda yavaş yavaş onlara benziodu sıgara vs içiodu kızla konuşdum bana verdiği tepki: -alper abartıosun ne demek adamlar manyak ne demek adamlar beni sigaraya başlattı ben kendim başladım sıgaraya mutlu olmuyorsan takılma bizle İşte yıllardır takıldıgım arkadaşım kardeşim gibi olmuşdu bana bunları dedi benim volt down tabi bunları duyunca gittim adamlara dedim bakın böle böle uysal uysal konuşurken adamlar sert çıkdı niyeyse bişi demedim biraz kalabalıklardı tabi :P arazi oldum ertesi günü kardeşlerimle geldim takıldıkları yere kardeşlerime dedim pusu atın şuraya ben konuşam durum olursa dalın diye herhalde gördüler bizimkileri bu siyahlı ibişler gittim sonra uysallaşdılar görsen bi an duygulandım bunlar anadolu çoçumu dedim temiz temiz efendi efendi konuşuyorlardı bi acayip oldum sonra arazi oldum o gün bu gün ne o kızla ne o adamlarla görüşürüm görüşsem gömüşcemde adamlarla...Böle kişilik sorunu yaşayan bu tipler[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 e zor bi durum. eğer çevresiyle anlaşamama durumu varsa o iş genelde pek yürümüyor. ama zaten önce aynı ortamlarda takılıp sonradan çıkma durumları olursa iş daha kolay oluyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Dynun, 10 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Başlıkta yazdığım gibi bi problemim var. Aynı okulda veya ortamda falan değildik. Alakasız bi yerden tanıştığımız ortak arkadaş çevresi falan yok. Şimdiye kadar o hep benle beraber gelmişti arkadaşlarımla tanıştırdım falan (bizimkiler zaten çok sıcak insanlar hiç zorluk olmadı Allahtan..) Gel zaman git zaman. Onun arkadaşlarının olduğu ortama girdim haliyle. Tanıştırmak istedi. Fakaat. En yakın arkadaşım dediği kız dışında hiç birini gözüm tutmadı. İnsanı bakışlarıyla ezmeye çalışan , sürekli somurtan ve hep siyah giyen tipler olur ya..hah onlardan. benim için gerçekten tamamen zıt kişiler. samimiyet denen şey sıfır. kendi aralarında bile. isyan ederek yaşıyolar, kendilerini karizma sanıyoalr falan. kısacası o ortamda gerçekten iyi hissetmiorum. napılmalı? sen beni anlatmışsın resmen (siyah giymek dışında). aşşagılar bakışlarla bakmanın altında mesafe koymak var. karşıdakinin özgüvenini vs.sini tartıyosun. tabii bilerek olmuyo bu refleks gibi bişey. bi süre geçince bakışlar degişiyorsa anla ki sana ısınmışlardır ama o süre geçtikten sonra tavırlar degişmediyse ordan uzak dur istenmiyorsun demek oluyor. en azından ben öyle yapıyorum zaten bi bahane uydurup uçarım ordan senin gibi yeni gelenlere karşı hep duvar koyuyoruz. istem dışı yani. ama 3.-4. seferden sonra yeni gelen eleman kafa bi tipse kaynaşırız.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 saolun hepiniz. ben gittim, alttan alarak konuştum. sorun halloldu. :-) tşkler.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hayırlı olsun. Başarılı bir çalışma. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet paticik çok başarılı oldu bu konuda. işime çok yaradı bazı tavsiyeler.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Zegna, 10 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: valla abı oyle durumlarda hemen o bebeyle gorusmucen dersen olmuyo en guzeli icerden eritiyosun. heriflerin falso hareketlerini belirtiyorsun yerı geldıkce. bı bakmıssın kız arkadasın sogumuz sevmedıgın herıflerden! ;) hah en güzeli bu. hoş senin sorunun çözülmüş ama :) yani bunları rahatça karşıdakini kırmadan ufaktan konuşabilmen lazım ki sen çile çekme bu sefer.[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeni cikmaya basladigin kiza " HOLAEY SEVMIYOM O BEBEYI GORUSMICEN" dersen. yalan olma ihtimalin yuksek heueh kopruyu gecene kadar , 2 aydan sonra kukremeye baslarsin ejej ki cok yakin arkadasiysa ve sevmiyorsan ufaktan sogutmak en guzelidir :D[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 6 temmuz - yada 7 tem bilmiom.o tarihte cikan Penguen in Sandik ici ( Ersin Karabulut)kosesini okut once,tam senin durumunu anlatio,hatta bi parca da bnm :) acik acik da soyle,kiz ark ini seviyosun die her ark ini sevmek zorunda degilsin,onlarla ayni ortamda olmak zorunda da degilsin. Edit: Bak iste sayfalari okumazsam bole olur,meger sen sorununu halletmissin bile :) bende burda konusuom bidi bidi,hadi ben editleyip kactim :P [signature][hline] [Bu mesaj Kithnos tarafından 13 Temmuz 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Penthesilea, 10 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Aralarinda Opeth dinleyen var mi onu sor abi, iste o adamlara güvenebilirsin : ) üniversitede bir kız ile tanıştım , opeth dinliyodu tanıştığımda. ne tarz dinliyosun diye sorduğum zaman "satanist grupları dinliyorum." demişti , allam hep beni buluyolar.dsf[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 misal , eski örneklerden vereyim. eski kız arkadaşımın çevresi gelirdi , ben hiç ses etmezdim. merhaba derdim , izlerdim hep gencleri. anlattıkları bazı şeylerde tavsiyelerde bulunurdum. 2 gün sonra "çok kafa adam yeaa , süper adam yeaa" gibi ithamlarla karşılaştım.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :lol: o da güzelmiş head. çok kafa adamsın :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar