Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna girmiyo lütfen yardım...

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

Desolace Nijels Pointe kuş ile uçuyordum tam inicekken aşırı bi lag oldu serverda çoğu kişi disconnect oldu (guilden) herneyse ve lag yüzünden sanırım kuş grphyon masterin tam yanında havada takılı kaldı. Oyundan log out olmaya çaliştim ekrenda hiç birşey çıkmadı exit dedim gene birşey farketmedi. Sonrada alt+f4 çektim bilgisayar takılınca restart attım oyuna yeniden girmeye çalışınca An Error has occured Program File/World Of Warcraft/WoW.exe sorunu verdi. Bu sorun karakter ekranı açılıp o yükleme tam bittikten sonra oluyo ve oyun kapanıp desktopa dönüyor.

Oyundaki arkadaşlarima sordum hiç başınıza geldimi böyle diye 1 saat bekle olmazsa gm e page at dediler. Bende bekledim yine olmadı sonra page attım ve saatlerce bekledim. En sonunda uyandığımda bana gm whisper attı yardım etmek için. Karakterin yerini değiştirdi sanırım bir kaç şey daha yaptı ama sorun düzelmedi.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorunun benzeri banada oldu oyunu oynarken birden restart attı ve internet bağlantısı kesildi bende sistem geri yükleme yaptım bu seferde wow seninkine benzer bir hatadan dolayı çalışmadı bende reinstall yaptım düzeldi.Oyunu baştan yüklersen düzelir büyük ihtimal[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...