wussy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya arkadaslar denk geldiniz mi bilmiorm da bu aralar powerturk de hep calıo ertuğ diye bi adam sarkının adı ölürüm belki..bulamıyorum bi türlü..sarkıya sahip olan yada bulan war mı?[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aramaya inandım yuppi :D eski ve yeni albümünü dinledim. çok beğendim. powertürk'te bu aralar Tek yürek adlı parçası çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu adam cinsellik açık bir kapı falan diye parçası olan br adammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 şarkılarında öyle bi söz duymadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Llama said: bu adam cinsellik açık bir kapı falan diye parçası olan br adammı yok o artun ertürk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 eleman klibinde yan flüt çalıyor ve "sevdim deliler gibi sustum ölüler gibi,senden vazgeçmeden ölürüm belki,aşkın son şarkısı olurum belki.Dudaklarından at beni" gibi sözleri var. Eğer aradığın şarkı buysa yollıyım msnden filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aushauh mesaj ne zaman atılmış baksana bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ahahaha valla hiiç bakmamışım eheuehueheuehe bu kdr az mı güncellenio bu müzik bölümü baaa :D asasadadfasa salağım ben evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar