Necro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ya şu blood un videosu fln var vs... vs.. Bu videoları hangi programla yapabiliris???
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yuh ya bununla ılgılı baslık acıldı ve gereklı lınk verıldı olum kalım mı var acıl utfen dıe bole bı konuda baslık acıp kırlılık yapıonuz bıras elınız yorunda arama yapın bızı yormayın:)[signature][hline] ========>NvM<===============
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ay bıkh geldi ya bana bu başlıklardan. Bi zahmet üşengeç olma ya. Aramaya bas. Ko bölümünü seç. Video diye arat bak karşına bu çıkacak: Ben üşengeç bi insandım. Ama artık arama tuşuna basacağım. Söz veriyorum...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ahzuzzzhahaaa :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Öne çıkan mesajlar