-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ben maci izlemeye gidiyorum sonra tarti$iriz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Nihat, Emre, Okan, Tugay, İlhan, Hasan Şaş ve Hakan Şükür(ne kadar kötü futbolcu da olsa şu anda, dünyada en çok bilinen Türk oyuncu. Rivaldo, Ronaldo, Roberto Carlos başka varsa söyleyin bilmiyorum çünkü. Ama sana şunu söyleyeyim, şu anda Nihat bu 3 futbolcudan da daha gözde. Belki daha kötü oynayabilir ama daha gözde. Pardon abi benim hatam yanlış yazmışım. Ben öküzüm. Kendimi anlatmaktan acizim ayrıca. dfsfdsd[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Nukem_Verite, 26 June 2003 20:03 tarihinde demiş ki: bizde böyle halk olduğu sürece bizden bi b.k olmaz Herkes futbol profesörü bide çok biliyolarmış gibi ahkam kesiyolar [hline]"Hepimiz Zenciyiz" You can find me in the club, bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs, im in there having sex i aint into maken love, so come give me a hug, if u in there gettin rubbed eline sağlık..[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Melancholy-, 26 June 2003 22:13 tarihinde demiş ki: Pardon abi benim hatam yanlış yazmışım. Ben öküzüm. Kendimi anlatmaktan acizim ayrıca. dfsfdsd[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Gitmeden once son kez refreshledim ve bu mesaji gordum.. Eh yani zaten duzeyini kendin belirtmi$sin burada ben ustelemiyorum bile.. Yanli$ insanlarla dialoga giriyorum hep.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Emin ol ki, o maçtan sonra senden daha çok sevindim, hüngür hüngür ağladım. Ben yabancı olan karşı takımı tutmam bazı salaklar gibi. Milliyetçi duyguları olmayan insanlar... Bir sporcu olarak derim ki, önemli olan neticedir. Haticeyle kimse ilgilenmez. Bundan 50 yıl sonra, insanlar diyecek ki Türkiye dünya 3. sü oldu. Onları iyi futbolmuş, kötü futbolmuş ilgilendirmez. Hem biz oraya 2 evsahibini yenerek geldik.(Dünyada yok böyle bir başarı. yani sadece dünya kupalarında değil hiçbir kupada yokmuş, öyle dediler) said: -Wissy, 26 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Kamerun'da itti o zaman.Boyle du$undukce kaybetmeye mahkumsunuz.Bir FBli olarak bunu anlamamaniz dogal cunku maglubiyetlere ve ba$arisizliklara ali$tiniz(Uluslararasi platformda..).Ama biz GSliler cok buyuk ba$arilari tattik ve azla yetinmiyoruz artik.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 O yazdigin adamlar icinde kendi takiminda surekli ilk 11'de oynayan sadece Nihat Emre ve Ilhan var.Nihat Emre Ilhan>Roberto Carlos Ronaldo Rivaldo Cafu Concecao(Boyle yazilmiyor ama bu adam i$te..) Juninho diyorsan zaten seninle tarti$mam bile.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Dialoga girerken dikkatli seç o zaman. said: -Wissy, 26 June 2003 22:15 tarihinde demiş ki: Gitmeden once son kez refreshledim ve bu mesaji gordum.. Eh yani zaten duzeyini kendin belirtmi$sin burada ben ustelemiyorum bile.. Yanli$ insanlarla dialoga giriyorum hep.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Sen ne sacmaliyorsun ya?! Dunya 3.lugune laf eden mi var? Ama 2-2 biten bir Brezilya macinida buyuk ba$ari olarak gosteren adama gulerim sadece.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Kar$ilikli konu$urken her mesaji Quote yapmana gerek yok... Ayrica milliyetciligin ne oldugunu bilmeyenler "bidi bidi" etmesinler bana burada...[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bizde 7, onlarda 6 futbolcu eksik. Kendi takımında as oynamak önemli değildir bence. Rüştü'ye bakıyoruz, fb'de yaptıklarıyla milli takımda yaptıkları bir mi? Hayır. Milli takımın havası başkadır. Yarıda devam ederiz. İnşallah beni haksız çıkarmazlar.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ha ayrica milliyetci duygulari olmayanlara, ba$ka takimlari tutanlara da "salak" diyemezsin.(Oyle yapanlari bende sevmem ama bu bana "salak" deme hakkini vermez.) Once nasil hitaplar kullanacagini ogren.Sonra gel burada benimle tarti$..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ne demek ya? Hasan $a$ dedigin adam uzun sure GS'de kadro di$i.Hakan yillardir oynamiyor.Tugay desen..Ohhoo..Oraya yazdiklarindan sadece Ilhan Nihat ve Emre gercekten eksik.Onun di$indakiler sahadakiler soylediklerinden daha iyiydi...[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Onlar salak, çünkü kendi ülkesinin aldığı her + puan onlara da yarıyor. Bu yüzden salak, yoksa isterse insan milliyetçi olmaz, Tr'yi hiç sevmez, bu da benim umrumda olmaz.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Birde oyle bir hava yaratmaya cali$iyorsun ki sanki biz Fra'nin yenmesini istiyormu$uz vb.. Boyle bir durum soz konusu degil.Sadece gercekci yakla$iyoruz.Bo$ yere her zaman yaptigimiz gibi erkenden gaza gelmemeliyiz diyoruz. Ama anlayana..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Tugay'sız bir milli takım organize bile olamıyor. Maçı kaçıracaz. Hadi kalkıyorum.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Macin 2 dakikasi var.. Sen daha "Tugaysiz organize olamiyor bu takim." diyorsan zaten soylenecek cok $ey yok.Maclari nerenle izliyorsun? Tugay kadar top ezen attacklari yava$latan+durduran adam var mi?[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: fizban, 26 June 2003 22:24 tarihinde demiş ki: türkiyenin eksikleri, as çıkmayanları: tugay, ilhan, nihat, hakan şükür, hasan şaş, emre, okan galiba. brezilyanın: rivaldo, ronaldo, cafu, roberto carlos, conceiao adamların çıkardıkları yedekler bile türkiyeye geldiklerinde hepsi ama hepsi üst düzey futbolcu olacak derecede yetenekli. biz de gençlerimizle çıkmışız, onlar da, biz de oynayan oyuncular tuncay gibi okan yılmaz gibi, servet selçuk volkan gibi, ibrahim toraman / üzülmez gibi henüz tecrübesiz oyuncular. aynı onlar gibi. ve son dakikada talihsiz bi golle berabere kalıp onları elemişiz. evet bu bi başarıdır. çünkü wissy her ne kadar sen bunu küçümsemek için onlar yedeklerle gençleriyle çıktı diyosan, biz de yedeklerimizle gençlerimizle hatta henüz toy olan futbolcularla çıkmışız, maçın gereğini yerine getirmişiz. teknik direktör şenol güneşin iyi okuyup volkanı oyundan almasından sonra iyi futbol oynamışız. bu mu şimdi başarısızlık ?[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal Ba$arisizlik demi$ miyim? Ama Bre ile 2-2 berabere kalmak ba$arida degildir. Ayrica bizim o genc dedigimiz adamlarimiz ligimizde en ba$arili adamlardir.Hepsi sezon sonunda 3 buyuklere transfer oldu ya da olmak uzere vb. Yani bu kadro bizim ligden cikabilecek en iyi kadrolardan biri.Ayrica bizim aslarla onlarin aslar arasindaki farkida biliyorsundur umarim. Ronaldo Juninho Carlos Concecao Rivaldo Cafu...Bunlarla a$ik aticak ama oynamayan sadece 3 adamimiz var; Ilhan Emre ve Nihat.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 böle oynarsak sittin sene alamayız bu ne .. nerde 2.yarı gazı .. off[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Silvestre Tuncay'i sunnet etti :-)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 2-0 bitti maç beyler......(bence)[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 aha 2-0 26.dk..[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ayni golu tekrar yedik..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Rüştü çıkıyor geçmiş olsun..[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Fatih niye sarı kart aldı allahım ya..[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL GOKDENIZ KARADENIZ !![hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar