Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Jankıs kendı soyledıkelrıne tekrardan baskası gıbı yorum yapman komıgıme gıttı. Bısey yazıyorsun,sonra kendı soyledıgını onaylayan baska bır msj atıyorsun.Ilgınc[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Simofle, 26 June 2003 14:30 tarihinde demiş ki: Isımız cok ama cok zor.Brezılya ıle bır tutmayın.Zaten eledıgımız brezılyanında kadrosu bellı.Duyanda tam kadro brezılyayı eledık sanacak.Yıne havalara gırdık.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- saçmalama altı üstü 3 tane adamları yoktu bu bizim onlara karşı kötü oynadığımızı göstermez bizimde çok sayıda adamımız yoktu esas sen rüya görüyorsun bence artık biz birşeyler değil çokşeyler yapcaz bunu herkes kafasına iyi koysun inanmak başarmanın yarısıdır simofle'de bir yerde haklı esasında bakalım hangimiz haklı çıkacak yarın görücez .... :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Simofle, 26 June 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Jankıs kendı soyledıkelrıne tekrardan baskası gıbı yorum yapman komıgıme gıttı. Bısey yazıyorsun,sonra kendı soyledıgını onaylayan baska bır msj atıyorsun.Ilgınc[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- üstüste attığım 2 msg dan bahsediyosan onları tek msg olarak görebilirsin hala bi sorunun var mı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 simofle ne sacmaliyosun bilmiyorum jankis kimdir tanımam etmem.boyle paranoyakca mesaj da benim komigime gitti. anlamadıgım neden bu takıma guvenmediginiz..teknik direktorumuz hakkaten berbat bunu kabul ediyorum ama nedir bu guvensizlik.herkes koyununu tassagına kadar ovuyor biz hala takıma guvenmiyoruz.daha ne yapsın milli takım.2004 te herkes gorecek.konfederasyon kupasını olcu almıyorum ama orada da cok basarılıyız.(futbol olarak) o kadar yeni oyuncuyu bir araya koysan bundan iyisi zaten olmaz[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: tsubasa, 26 June 2003 15:35 tarihinde demiş ki: anlamadıgım neden bu takıma guvenmediginiz..teknik direktorumuz hakkaten berbat bunu kabul ediyorum ama nedir bu guvensizlik.[hline]Est solarus oth mithas ya ben de bunu anlamıyorum işte şenol güneş'i ben de beğenmezdim ama ta ki 2002 dünya kupasına kadar adam çok iyi futbol oynattı bize o zaman halen oynatmaya da devam ediyo .. o başımızdayken biz bu seviyeye geldik mustafa denizli varken değil yapmayın gözünüzü seveyim nası hala bu adama berbat diyebilrsiniz ya[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hmm yanlıs anlama olmus.sanırım paranoyakca yaklasan ben olmusum.ozur simofle yanlıs okumusum.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ne demek şimdi bu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gunes komplexli bir insan.hala kim ne dedi diye ugrasıyor.dunya kupasındaki 3. luk bence basarı deil basarısızlıktır.adam gibi 1 takımla oynadık onada 2 defa yenildik.bu takım finale cıkacak kadar gucluydu.korkak oynattı ve yenildik.son konfedarasyon kupasında takımı iyi yonettigini kabul ediyorum.umarım boyle devam eder..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 dünya kupasında korkak oynadığımızı kesinlikle kabul etmiyorum tek hatası belki hakan şükürdü ama oyun taktiğinde tek bi sekme olmadı .. brezilyaya karşı bile alnımızın akıyla iyi biçimde oynadık[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Adam bir de başarısızlık dedi. Bütün dünya seni övüyor, sen hala burda nasıl kötülerim diye uğraşıyorsun? Sen Osmanlı'ya büyük devlet dersin, dünyanın en büyüğü dersin, şimdi milli takımımız da o kadar büyük ve sen hala küçümsüyorsun. İnsan sadece geçmişte mutlu olduğunu düşünür, hep eskiyi hatırlayıp özlem duyar. Bundan olsa gerek bu düşünceleriniz. Dünya kupasından sonra Fransa'ya gittiğimde bir adamla konuşmuştum Fransız ve adam bizim takımı yere göğe sığdıramadı. Diyor, ne kadar güzel top çeviriyorsunuz, ne kadar güzel organize oluyorsunuz. Oyuncularınızın teknikleri mükemmel ve taktikleriniz olağanüstü. Bir de bizim Fransa'ya bakın. İlk turda elendi. Düzgün bir futbol bile oynayamadılar, değil gol atmak. Ama bunları sizin kafanıza sokmak imkansız. Amerika'ya özenmeye devam...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Dünya Kupasında neler ortaya atılmadı ki.Yok Senegal kalesine 90 dakika koruyucu büyü atmış o yüzden 90+6 da golü bulduk falan.Ama Dünya Kupası başarılıydı.Avrupa Şampiyonasında hezimete uğramayız heralde.Ama İlhan Mansız ı artık milli takımda görmek istemiyorum.Hakan Şükür elinden geleni yapıyor ama Senegal maçında tam bir felaketti.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Adminlerden ricam, bayraklar bölümüne Brezilya bayrağını, Fransa bayrağını ve ABD bayrağını da koyun. İhtiyacı olan insanlar var...(bir de real madrid koyarsanız seviniriz, hatta oyuncu resimleri de koyun, futbol oyuncularla oynanır ve 1 oyuncu bir takım edebilir. bkz.Ronaldo)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Melancholy-, 26 June 2003 15:53 tarihinde demiş ki: Adminlerden ricam, bayraklar bölümüne Brezilya bayrağını, Fransa bayrağını ve ABD bayrağını da koyun. İhtiyacı olan insanlar var...(bir de real madrid koyarsanız seviniriz, hatta oyuncu resimleri de koyun, futbol oyuncularla oynanır ve 1 oyuncu bir takım edebilir. bkz.Ronaldo)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. eaehueah süper helal[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Benimde adminlerden bazilarina Bonzi Buddy ricam olacak..Neyse.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 evet bonzibuddy ülkesini destekleyenler cezalandırılsın zaten .. bu ülkede hep öle yapa yapa bu hale geldik biz değil asıl siz anlamıyosunuz.[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Destek ne demek bilmiyorsun.Gereksiz $i$irmeler "poh poh"lamalar desteklemek degildir.Mac vakti geldiginde de destegin en buyugunu yine bizler yapariz.Merak etme sen.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Wissy, 26 June 2003 17:31 tarihinde demiş ki: Destek ne demek bilmiyorsun.Gereksiz $i$irmeler "poh poh"lamalar desteklemek degildir.Mac vakti geldiginde de destegin en buyugunu yine bizler yapariz.Merak etme sen.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) kendi ülkenin başarısını küçümsemekten kötü bişiy var mı ya adamlar 70 milyon arkalarında diye tarif edilemeyecek bi gururla orda savaşıyolar ve başarılar kazanıyolar tarihe geçecek dünya 3.lüğünü alıyolar burda iki kendini bilmez gelmiş onu ben başarısızlık sayarım diye ahkam kesiyo ben hazmedemiyorum böle bi yorumu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 26 June 2003 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Dunya 3.lugune ba$arisizlik demiyorum.Ama Brezilya ile berabere kalmayi da ba$ari olarak gormuyorum.Bu takim bana cok buyuk gururlar ya$atti.Cok buyuk ba$arilar tattirdi.Bunlarin ustune Brezilya'nin gencleriyle berabere kalmak artik benim takimim icin ba$ari olmamali.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bak jankis basrıdır ama o dunya kupası da çok sıradışıdır birçok buyuk takım olarak nitelendirdigimiz takım elenmiştir ve tek oynadıgımız guçlu takım olan Brezilyaya da 2 defa yenildik o yüzden kafalarda soru işaretleri kaldı.Ama biz gençlerle renklenen futnolumuzu surdurdugumuz sürece birkaç sene içinde Avrupanın ve hatta dunyanın en iyi top oynayan takımı olacagımıza inanıyorum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Melancholy-, 26 June 2003 15:51 tarihinde demiş ki: Amerika'ya özenmeye devam...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Nasil boyle bir yorum yapabildin..? Ilginc insanlarla tani$iyorum bu Forumlar sayesinde :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ya ben tam saymadım ama, bizde kaç as vardı, onlarda kaç tane vardı? said: -Wissy, 26 June 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Dunya 3.lugune ba$arisizlik demiyorum.Ama Brezilya ile berabere kalmayi da ba$ari olarak gormuyorum.Bu takim bana cok buyuk gururlar ya$atti.Cok buyuk ba$arilar tattirdi.Bunlarin ustune Brezilya'nin gencleriyle berabere kalmak artik benim takimim icin ba$ari olmamali.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bir de önemli olan, maçta beraberlik değil, onları kupa dışına itmemizdi.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Benim yazdıklarımı dikkatli okumanı öneriyorum. Ayrıca keşke ben de bu forumlarda değişik insanlarla tanışabilsem. Herkes milli takımı kötüleme amacında... Devam.. said: -Wissy, 26 June 2003 17:40 tarihinde demiş ki: Nasil boyle bir yorum yapabildin..? Ilginc insanlarla tani$iyorum bu Forumlar sayesinde :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ariza?! Bizde "as" dedigin adamlar zaten o anda kadroda olanlar olmaliydi.Sadece onlarin ustune Nihat+Emre eksik.Onlardaki eksikleri saymiyorum bile. Ayrica milli takimi kucumsemiyoruz.Sadece gereksiz $i$irmelerin yarar degil zarar saglayacagina inaniyorum.Bunu anlamiyorsun sen.Ayrica senin mesajini okudum merak etme.O kadar iyi bir okuyucu olmama ragmen ben iceride gizli olan super anlami yakalayamadiysam o senin anlatimindaki bir hatadan kaynaklaniyordur..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Melancholy-, 26 June 2003 21:57 tarihinde demiş ki: Bir de önemli olan, maçta beraberlik değil, onları kupa dışına itmemizdi.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Kamerun'da itti o zaman.Boyle du$undukce kaybetmeye mahkumsunuz.Bir FBli olarak bunu anlamamaniz dogal cunku maglubiyetlere ve ba$arisizliklara ali$tiniz(Uluslararasi platformda..).Ama biz GSliler cok buyuk ba$arilari tattik ve azla yetinmiyoruz artik.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar