Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Milli Takımımıza başarılar diliyoruz.Fransayı yenip konfederasyon kupasında final oynamak istiyoruz.Bana bu maçta yenileceğiz gibi geliyor ama.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Brezilya macinin ikinci yarisinda oynadigimiz gibi oynarsak yeneriz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 O zaman tabiki.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 fransa dunya kupasındakı gıbı oynasın bocek bıle ederız[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Isımız cok ama cok zor.Brezılya ıle bır tutmayın.Zaten eledıgımız brezılyanında kadrosu bellı.Duyanda tam kadro brezılyayı eledık sanacak.Yıne havalara gırdık.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ben o havalanmanin yanli$ oldugunu hatta buyuk ba$ari olmadigini Brezilya ile berabere kalmanin daha once de soyledim. Ama yinede ikinci yari gercekten iyi bir kontratak duzeni yakaladik.Ayni $ekilde hizli adamlarimizi kullanmayi iyi becerirsek Fransa'yida alabiliriz.Ancak Fransa tama yakin bir kadroyla cikacak..Brezilya gibi coluk cocuk olmayacak :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Tek sevincim Fransada Zidane ve Vieranın buyuk ihtimalle oynamıcak olması[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ben aslında bu havlanma ısını dunya 3. su oldugumuz gun soyledım.Hıcbır avrupa takımınla mac yapma,sacma sapan takımları ele 3. ol.Sonrada ben en ıyıyım dıye dolas ortalıklarda.Ama sonra 4 cektılerde bıraz haddımızı bıldık. Euro 2004 de bakın enler olcak.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Iyide diger Avrupa takimlarini eledi bizim mac yaptigimiz takimlar.. O kadarda kucumsememek lazim ba$arilari.Ama Brezilya'nin gencleriyle berabere kalmak ba$ari degildir.(Ho$ bizimde sadece defans tecrubeli oyunculardan olu$uyordu..)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yenersek süper olucak .. umarım ya bu arada brezilyaya karşı ikinci yarı ortaya koyduğumuz futbol kesinlikle küçümsenmemeli bence brezilya o haliyle bile dünya kupasındaki futbolundan eksik yanı yoktu ve adamları o kadroyla bile domine etmeyi bildik.[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Jankis. Anlamadiginiz bir$ey var.Kontratakla kazanilan goller ve pozisyonlarin arkasindan "Ezdik." denmez.Ezmek dedigin $ey ilk yari adamlarin bize yaptigi $eydir.Oyunu yikarlar sahana..Bir sagdan bir soldad, geldikce gelirler. Ama biz ikinci yari akilci oynadik.Ve futbolcularimizin ozelliklerini iyi degerlendirdik ve berabere kaldik. Ayrica adamlarin kadrosuda gercekten "coluk cocuk" olarak nitelendirilebilir.(Hepsi iyi oyuncu cogu yildiz ama asil kadrolarina gore konu$uyorum.) Bizimkilerde tecrubesizdi ama aslen ligimizin en ba$arili oyunculariydilar..(Nihat ve Emre olsaydi daha iyi olurdu ama onlar di$inda o kadroya girecek adam yok zaten ligimizde..)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Valla ben cafusuz,rıvaldosuz,ronaldosuz,roberto carlossuz brezılyayı eledık dıye gobek atıcak degılım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Simofle, 26 June 2003 14:45 tarihinde demiş ki: Valla ben cafusuz,rıvaldosuz,ronaldosuz,roberto carlossuz brezılyayı eledık dıye gobek atıcak degılım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- sen adamların ilk yarı oynadıkları futbolu izledin mi ? bence o saydığın adamlar varkenki kadrolarıyla oynadığı futboldan daha iyi değildi .. ronaldo rivaldo var diye adam olunmuyo (bkz. real madrid)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 maç kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Real Madrid adam olmadiysa kimse olmasin :) Ayrica Cafu ya$landida..Ronaldo, Carlos ve Rivaldo'suz Bre. bence de Bre degildir.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 jankıs, mıllı takımla normal klup takımlarını neden es tutuyorsun.? Performansları aynımı? Bak bakalım turk mıllı takımında normal klup takımında oynadıkları futbola bak bıde mıllı takımdakı durumlarına esmı? Sana sunu soyleyım normal brezılya dunya kupasında oldugu gıbı bızımle dalga gecer.Kalede rustu olmasaydı dunya kupasında turkıye 6-7 den asag yermıydı soraraım sana.Allah brezılya elımızden kactı,tuh be ronaldo balına gol atıp eledı fılan dersek cok komık duruma duserız[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 peki sence iki gün önce brezilya bize ilk yarıda 5 tane atamaz mıydı ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ikinci yarida biz 4 tane atiyorduk valla :) Ama ilk yarida da onlar atardi.Zaten onu anlatmaya cali$iyorum..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Siz küçümsemeye devam edin...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ben dogruları konusalım derım.Turkıyenın gucu bellı.Euro 2004 de goruceksınız takımımızın gucunu.Kımse hayal kurmasın,sonradan hayal kırıklıgına ugramayın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Şimdi 2004'te gruptan çıkamayız adamlar laf ederler. Ama hiç düşünmezler ki, Fransa bile son dünya kupasında gruptan çıkamadı. Ve artık bir kaç sene sonra, başka ülkelerin forumlarında, "Bakın Türkiye bile çıkamadı." denilir olacak.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Hayır oyle denmez,fransa ıle turkıye'yı nasıl bır tutuyorsunuz.duyanda her kupada fınal ya da en az yarı fınal oynadıgımızı sanacak.Turkıye grupdan cıkamayacak goruceksınız.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 2004'te en az yarı final diyorum .. bana kalsa kupa da bizim de görürsünüz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yani bi terslik olmaz da iyi futbolumuzu oynarsak ben öyle görüyorum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 milli takım fransa yı da yer.yeterki hucum oynayalım.ne zaman kapanmaya kalksak mutlaka gol yiyoruz.bkz. brezilya macında yedigimiz 1. gole kadar ve 2. golu attıktan sonra.. bu arada ts taraftarı bayagı var galiba.su ana kadar gırdıgım her sitede numunelik kalıyodum.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar