Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Tcp ip bu method kurulu değil diyor nası acabilirim bunu? Yardım lütfen :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1. modem veya donanımının firewall ununda sorun olabilir, 2. yanlışlıkla bilgisayardan tcp/ip protocollerini kaldırmış olabilirsin (ama sanırım bu durumda internete hiç girememmen gerekir) 3. diablo yu yuklerken dosyalarda vb hata olmuştur reinstal dene (diablo 1 de multi hiç denemedim hatalarım olabilir affola)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ağ ayarlarından tcp ip.İpx.Bunları ekleyince olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Nası ekliyecem?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 98de Ağkomşuları sağ< özellikler < Yapılandırma< Ekle < İletişim kuralları < Microsoft< Orada zaten. Daha kısa yada farklı yolu olabilir bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 xp? :horace:[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :horace: Ya Denedim net'e girdirmiyor bu sefer Nası halledeceğim onu?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 erutan, beniki türkçe pro anlatıyorum bana gore: denetim masası>ag ve internet baglantilari>ag baglantilari>hangi baglantiyi kullanıyorsan sag tik properties> ag iletisimi> tcp/ip li hede-hödünün yanındaki kutucuga tick at... oldu bitti ...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yahu yok anlamadın dediğimi... IPX şeyini yükleyince bu sefer nete girmiyor Sürücüleri tekrar yüklemek zorunda kalıyorum.Yoksa oluyor.Ama bu sorun oluyor bu sefer nete sokmuyor. :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ipx e dokunmyacaksın bak benim türkçe windows xp prodaki yazılışını koyuyorum sana... internet iletişim kuralları(tcp/ip) bunu aktive edeceksin (ingilizcesi internet communication rules veya protocol(tcp/ip) olması lazım[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Nwlink IPX/SPX/NETBIOS uyumlu aktarma iletişim kuralı diye bişey var. Başkada bişey yok. Dediğin zaten aktif. [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 13 Temmuz 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 erutan o zaman diablo 1 i baştan yuklyeceksn cunku tcp/ip protoclu denen şey o ipx le alakası filam yuok[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 AMA BUZ KİRPİSİNİN dediğini yaptım açıldı.Nete giremedim bu sefer.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o zaman kaldırıp bir daha yuklemeyi dene[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Diablo 1 belki xp de çalışmıyordur? Bildiğim kadarı ile sc çalışmıyordu.En azından ben sc yi xp yuklu makınada çalıştırmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 buzkirpisi sende mallık var oza aman :p sc cok guzel babalar gibi çalışıo xp de... huun a danışırsan yardımcı... olur erutan dedigim gibi reinstall u dene[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehue ya... TCP ip değilmiş Local Area network yazınca dedim kesin tcp ip dir.Meğersem IPX miş lol... Bunu nası yapcaz yaw :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sensin mal,ey allam ya. Edit:IPX demistim bu arada.Neyse malız ya biz. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 13 Temmuz 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 erutan nerde oturuosun...ben istanbuldayım ve diablo 1 i uzun süredir arıorm bende vardı ama kayboldu..ve 1yıldır arıorm ama bulamıorm sinir oldum.eger yakınsak valla gelir satın alırım.yani baska bi cd ye cekeriz.yada satılan bildiiin bi yer varsa seni yormam direk gidip kendim ordan alırım.nolur yardımcı ol..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 æntalya[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar