deliTon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Öğrendiklerimi fazla hatırlamam ama yaşadığım şeyleri günleri çok iyi hatırlarım. Ama işte bu çok kötü bişey yaw. Kaç yaşında olduumun farkında diilim. Hangi yıldayız diye sorsanız 1999 veya 1998 derim. Çünkü 2005 çok uzak geliyo bana. Ben beni çocuk gibi hissediyorum. Össye hazırlanan birini gördüümde ilk önce içimden neyse ki benim girmeme seneler war diyorum. Sonra da össye girmeme 11 ay kaldığını farkediyorum :D Sigara içen bi arkadaşımı gördüümde şok geçiriyorum. Biri bu yaşta nasıl sigara içer diyorum. Ama bakıyorum ki adam 19-20 yaşına gelmiş :S Nalet seneler [Bu mesaj deliTon tarafından 08 Temmuz 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Benjamin'i taniyosundur sen?[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deliTon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Benjamin Franklin mi? :D [Bu mesaj deliTon tarafından 08 Temmuz 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çizgi film vardı Benjamin. Ondan bahsediyor herhalde.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yok, Vakabayaşi'nin arkadasi olan[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kac senesindeyiz?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Werewolf, 08 Temmuz 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Çizgi film vardı Benjamin. Ondan bahsediyor herhalde. Hayir, aslinda Deli Cevat'inkinden bahsetmekti amacim[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben de tanıyorum onu.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Temmuz 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Yok, Vakabayaşi'nin arkadasi olan Enzo Makabayaşi o =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cok saplanip kalmamak lazim gecmise . olur bazen herkesin zor zamanlari ama gunu yasamak lazim di mi ? carpe diem diye bir tartisma vardi buralarda bir ara . ona ornek gostermek isterim bunu :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tatil e git[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: deliTon, 08 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Benjamin Franklin mi? :D [Bu mesaj deliTon tarafından 08 Temmuz 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Puhuaeuaeaueausenaueaea[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben en son 1999 yılından 6 yıl sonra yaşadığımızı duyduğumda şok geçirmiştim... nası olur ya daha dun lan o gunler...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar