Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter Artık!

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

ha ben de onu dicektim azaltarak bırakılmaz diye :)

hep merak ederdim ulan insanlar bunalıma girip neden sigaraya başlar salak mı bunlar diye. sonunda ben de başladım ama neden başladığıma dair en ufak bir fikrim yok.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

annem bıraktı 1 saat içinde karar verdi bu son sigaram dedi, 1 senedir de içmiyor, cok zorlandı, ama biz ona yardım ettik mesela babam evde içmemeye dikkat etti ben zaten kullanmıyorum. Sonuc: annem cok asırı sinirli ve gereksiz yere insanları kıran bir insandan, anlayıslı ve umursamamayı bilen bir insan oldu.
Herkes bu kadar iradesine hakim olamayabilir ancak yine de denemelisiniz, kendi yontelerinizi bulun, annem kendini cips kola cekirdek üçlüsüne vermişti :D[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan dur canım sigara çekti:)
ben mola veriyorum... hade sana da kolay gelsin..

dip not: özentiliktir sigara içmek, ve herkes özentilikle başlamıştır bunun tersini söleemez kimse çünkü ilk içen deiliz hiç birimiz, ama 1-artık bana özeniolar, 2-neden bırakıyım ki?

-eski yüzücü - sutopçu............
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...