Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ha ben de onu dicektim azaltarak bırakılmaz diye :) hep merak ederdim ulan insanlar bunalıma girip neden sigaraya başlar salak mı bunlar diye. sonunda ben de başladım ama neden başladığıma dair en ufak bir fikrim yok.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sigara içmek acizliktir bi kere hemen sigara sarılmak falan ayrıca azaltarak bırakılmaz.He ben içiomuyum içiyorum ama bi sor neden içiyosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bırakamaz.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 en iyi yöntem bir seferde bırakıp bir daha içmemektir. azaltarak bırakmak diye bir kavram yalan bişeydir çoğu zaman.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 09:07 tarihinde demiş ki: sigara'dan nefret et,Lanet olsun sigaraya! [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 annem bıraktı 1 saat içinde karar verdi bu son sigaram dedi, 1 senedir de içmiyor, cok zorlandı, ama biz ona yardım ettik mesela babam evde içmemeye dikkat etti ben zaten kullanmıyorum. Sonuc: annem cok asırı sinirli ve gereksiz yere insanları kıran bir insandan, anlayıslı ve umursamamayı bilen bir insan oldu. Herkes bu kadar iradesine hakim olamayabilir ancak yine de denemelisiniz, kendi yontelerinizi bulun, annem kendini cips kola cekirdek üçlüsüne vermişti :D[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Benim babamda sigarayı bırakınca anlayışlı ve umursamayı bilen bir insandan sinirli ve gereksiz yere insanları kıran bir insan oldu ne iş? Sonra geri başlattık tabi ehehe[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hehe ters tepmiş diye buna derim, yazık olmus size, bunyeden bunyeye fark tabi ,heh[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ulan dur canım sigara çekti:) ben mola veriyorum... hade sana da kolay gelsin.. dip not: özentiliktir sigara içmek, ve herkes özentilikle başlamıştır bunun tersini söleemez kimse çünkü ilk içen deiliz hiç birimiz, ama 1-artık bana özeniolar, 2-neden bırakıyım ki? -eski yüzücü - sutopçu............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 anca net cafeye gidince iciyorum:P o da 2-3 tane disarda canim istemiyor nedense:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar