Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

End Of Life:Herkese bye...

carpediem_zx

Öne çıkan mesajlar

Bu başlığı görenlerin çoğu dikkat çekmeye çalıştığımı yada şaka yaptığımı sanacak,ben olsam bende öle sanırdım çünkü,ama bunu bireleriyle paylaşmam gerek artık daha fazla içimde tutamıyorum,etrafımdada bunu bilen ,bilecek olan yada şüphelenen yok.

6 yaşında ailemin yanına(öz) gelene kadar mükemmel bi hayatım vardı,dedem ve annenemle başka bi şehirde kalıyodum 3 yaşımdan beri,beni gerçek ailemden çok çok daha seven kişilerin yanından o zaman ayrıldım,bi sene sonra dedem kaldığımız şehire geldi ve 2.5 ay sonra hayatımdaki en önemli insan 7 yaşımda öldü.
Maddi durumumuz iyi 10 larca evimiz arabamız yok ama bulunduğumuz şehirde güsel bir ev şehir dışında bi villa var,belkide Türkiyede benim yaşımda çoğu kişinin olmak istediği bi hayatım var ama sadece dışardan bakınca...
Yaş 20 ve bedensel olarak hiçbir özürüm yok. össye girdim .Gene beklediğimden pek iyi geçmedi ama bu yapacağım olayla öss sınavının etkisi 0 a yakın.
Çevremde şu ana kadar gördüğüm en ... nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum,küfretsem biraz garip olacak. öyle bi anne ve baba varki şu anakadar çevremde onların bi eşine rastlamadım sadece türleri insan,diğer insanlarla benzerlikleri bu kadar....yıllarca değişebileceklerini umut ettim ama artık hiçbir umut kalmadı içimde,şimdi birileri çıkıp onlar senin iyiliğini düşünüyo bilmemne vs. diyecek ama herkes yanılıyo onları tanısaydınız garipliklerini sizde anlardınız,yanlış anlmayın 2sinide akli dengesi yerinde. Büyükbabam 74 yaşında ve alkolik,babamlar 6 kardeş,ve babam en büyük kardeş olduğu için büyükbabam tüm hışmını ondan çıkarmış ve burda saymama gerek yok babam büyükbabamın nerde tüm pislik huyları davranışları var aynen içine almış
ve bunnarı bizzat annemede uygulamış,ben hiçbizaman babamın tokat attığını görmedim ama nerdeyse hergün saatlerce kavga ederlerdi son 7-8 senedir artık küçük tartışmaları oluyo...birazda annemi anlatayım,evde eskiden gün yapardı annem okuldan bayan öğretmen arkadaşları gelir yemek yenir ve konuşurlardı ve hep şu dikkatimi çekerdi,tüm kadınlar kendi çoçuklarını anlatırkenn öve öve biteremezlerdi annaem ise "bizim çoçukta çok tembel her işini ben yapıyorum,hiçbişeyi beceremiyo,bilmiyo,hiç uyanık diil herkesin çoçuğu cin gibi vs ... daha o yaşta beni arkadaşlarının arasında küçük düşürüyo ya bi insan öz çoçuğuna nası yapar böle bişeyi öz olmadığımı bilsem tmmda öz çoçuklarıyım biliyorum(anne-baba ve benim kanlarımızı hastenede dna testi yaptırdım sırf buu bilmek için:)Lise 1. sınıfa kadar beni ne bi yaz kampına ne normal kampa ne spora ne bişeye göndermediler ve benden hemen hayatı öğrenip cin gibi olmamı bekliyo,bunu ben düşünüyorum ama o odun kafalı düşenemiyo...
Bu arada annem cahil okuma yazma bilmieyen biri değil öğretmen. Ne kadar garip değilmi,hemde ilkokul öğretmeni,hersene yetiştirsin diye 30-40 öğrenci verilen bi öğretmen kendi çoçuğunu yetiştirmekten onu geçtim sevmekten aciz...Sanki kendilerini anne baba eğilde patron gibi görüp geçimini sağlıyorum istediklerini alıyorum o zaman derslerinde başarılı olacak benim istediğim gibi davranacak yaramazlık yapmayacak yoksa cezalandırırım,dışlarım gibi bi hak görüyolar.
Ve işin garipi çevremde o kadar çok arkadaşım varki adamın babası inşaat müh, annesi doktor ve çoçuk çok dandik bi okulda 2 senelik bi yüksekokulda okuyor ve o bölümden mezun olanları ne iş yaptıkları belli bile değil,sen napcam diyorum mezun olunca,askere gitcem er olarak sonrada bakacaz diyo,bu durumda bi adam ve ailesiyle çok iyi geçinoyor,her zaman şen şekrak oturup konuşuyolar,babasıyla halı saha maçına gidiyo vs,çünkü ailesi o çoçuğa güveniyo ilerde kendi mesleğinde olmasada başarılı olcağını biliyolar,ben bunu nerden biliyorum 6 senedir tanışıyorum hepsiyle...

2 insan düşününkü çoçuklarına sadece okuldaki başarısıyla orantılı olarak davransın,sevsin,evet her aile çoçuğunu okuldaki başarısına göre sevebilir,ama bu belli ölçülerde olur,bunlarda azıcık bi sevgi kırıntısı var o da okuldaki başarıya göre gösteriliyor,oda sevgi değil kandırmaca aslında, ben bunu senelerce denedim sırf bunun için okulda başarısız oldum ve gelecek sene karneme takdir gelene kadar 2 sininde suratı asıktı,her konuşma her olay dönüp dolaşıp okuldaki başarısızlığa getiriliyordu.Bu davranışlarının sadec okulla ilgisi yok.2sinde gözlerinde bi nefret vardı,sanki bişeyler bahane edilip okul vs... siniri,hıncını benden çıkarma durumu vardı,hiçbizaman sölemediler ama beni istemediklerini ima ediyo gibiydiler,hatta şöle düşünmeye başladım dier kardeşimle aramda 7 sene fark var benden büyük,abim doğduğunda maddi durumları iyi değilmiş,sonrdan giderek düzelmiş hatta benim doğmama 1 sene kala özel okula yazdırmışlar ve ben doğduktan sonra masraflar vs. artınca özel okuldan almak zorunda kalmışlar,sanki beni kazayla doğurmuşlar gibi,başka bi çoçuk istemeyip ama "artık iş işten geçti çoçuğuda bu saatten sonra aldıramayız napalım" gibi bi düşünceleri var gibi geliyo tam olarak böle olmasada buna yakın bişey var bunu hissediyorum.bu 7 yaşımda
Sosyal ağlarda paylaş

boktan anne baban var diye hayata küsüyorsun?
Ölmeyi istiyorsun?
Hemen pes ediyorsan bu senin kendi seçimindir.
Ölmeyi hakediyorsun demiyorum ama sana hayat güzel felsefesi de yapmayacağım.
Ayrıl evden, evdekilere sttri çek. 0 dan yepyeni bir hayata başlamayı dene.
Eninde sonunda ölecez.

Git çık sokaklara, banklarda yat.
Kçnda don olmasın ama mutlu ol.
Değmez bence böyle b.ktn birşey için ölmeye.
Onlarsız da yaşayabilirsin yapışık ikizler değilsiniz ki.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

Jester yazının içinde arkadaş demiş ki:
bu başlığa 1 yada 2 kez cevap yazarım,ama emin olunki kim olursa olsun bu yapacağımdan asla vazgeçmeyeceğim,siteye yeni kaydolmadım bu arada uzun senelerdir burdayım bu acc. yi beni tanıyan bi kaç arkadaşım görmesin diye aldım,balonum çoktan patladı yaniBu arada yazıyı fazla düzeltemedim inşalla okunmayacak kadar kötü olmamıştır[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

hepsini okudum gerçekten ama intihar etmen gerekmio.bunu cogu kişi dicek ama öyle yani.neden intihar
kaç git evinden 20 yaşındasın gir işe bişeyler yap kurtul.niyetin onlardan kesin kurtulmaksa kaç git[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

20 yaşına gelmişsin...beni seven bircok arkadasım war diosun...belki hayattan beklentin kalmamış olabilir ama en azından bir tek bile olsa yapmaktan zewk alacagın şey wardır...çık git ewden ne olursa olsun nefret ettigin o insanlardan ölene kadar uzak dur ama bu kadar basit bişey icin ölmeye deger mi be[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

sktri çek git evden kendi hayatını yaşa derim ben.
diğer kardeşlerin de ailenle mi kalıyo? git onların yanına yani ölmeye değmez bence.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...

[Bu mesaj Chiptech tarafından 27 Haziran 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasım hiç okuyacak halim yoktu boyle uzun bi yazıyı ama kendimi kaptırdım tamamını okudum.
Yasadıgın butun olaylar gercekten beni cok üzdü su anda. Ne desen ne yapsan haklısın ama intiharı düşünme lütfen.
Hayatını değiştir anne baba sevgisi alamamıs olabilirsin. Bunun yerini de hiçbirsey tutmaz biliyorum ama intihar bunlara cozum olmucak malesef. ölümü ben de merak ediyorum. dediğin gibi ben de maddi durumu iyi hatta herkesin olmak isteiği bi durumdayım belki. anne baba sevgisi de alıyorum ama yine de bazen kendimi senin gibi boslukta hissediyorum.
hersey gusel olunca da bişey farketmiyo bazen daha fazla sevgiye ihtiyac duyuyorsun. daha fazla ilgi bekliyosun hep daha fazlası.
kendi kendime oturup dusunuyorum bazen. hersey benim olsa ne yaparım diye. cok zengin olsam her istedigim yerine getirilse mutlu olur muyum diyorum. ama cevap veremiyorum.
benim sana tek diyebileceğim intihardan vazgec lütfen.
hatta tatilden dön gel bulusalım pati lerle bi dertleselim eylenelim falan. güzel olur :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

yani onların dizinin dibinde yaşamak zorunda değilsin. Tamam fazla girişken fazla yetenekli olmayabilirsin ama dışarı çıksan en kötü bir yerde garsonluk yaparak bi yerlerdde birşeye başlarsın.
Çık git evden

Ha bi de bunu dalga için yazdıysan bi şekilde diyecek birşeyim yok. Monitörün karşısında bab the kenklerinle gülüyorsan harcadığın oksijene yazık, su içerken soluk boruna kaçar da geberirsin inş.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

baska bi accountun var madem ...
eger ciddi ve gercekten kararli olsaydin gercek nickinle mesaj atardin....
bunu yapmaya cesaret edemeyen birisi, intihar etmeye nasil cesaret edebilirki ?[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Haziran 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tüm yazını yavaş yavaş okudum.intahar bir kaçıştır,korkaklar içindir sana yapma,etme demeyeceğim çünkü bende olsam tanımadığım birinin nasihatini yalandan sayarım.ancak sen annen veya baban için yaşamıyorsun kendin için,kendi mutluluğun için yaşıyorsun.intahara kalkıştığında çoğu kişi senin ardından üzülecektir orası kesin ama sonunda intahar etmiş diye küçümseyecektirde.intahar bir çözüm değildir,kendi çözümlerini hayatta aşmak önemli olan.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 27 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
bunu yapmaya cesaret edemeyen birisi, intihar etmeye nasil cesaret edebilirki ?

güzel bir düşünce.
Yani eninde sonunda bu kadar kararlıysan biz senin gerçek kimliğini bilsek ne olcak bilmesek ne olcak?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 27 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
bunu yapmaya cesaret edemeyen birisi, intihar etmeye nasil cesaret edebilirki ?

daha 3-4 hafta varmı$ baksana.
e$yalarını falan topluyo heralde.
bu e$ek kadar postu kasanamı gülsen,ciddi ciddi cevap verenlere mi üzülsem..[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 27 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
ben senin yerinde olsaydim oturup deli gibi kendimi kasip bir sekilde bir iste basarili olup en yakin zamanda kopmaya bakardim, Senin gibi insanlar lazim, neden biliyormusun? senin ileride aile kurup bu yasadiklarini kendi cocuklarina yasatmaman lazim.

+1
Kendi paranı kazan. Ailenden daha iyi durumlara gel. Sonra onlara bak. Torunlarını onlara sevdir. Eğer bu duruma gelir de onları bi köşeye atarsan güç kazanmassın. Sen onlara bakıp sevginin ne oldugunu gosterirsin işte o zaman gücüne güç katarsın.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...