mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Arkadaşlarımdan çoğu mandrake kullanıyor ve gayet memnunlar. Bende yüklemek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Yardım lütfennnn.....[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sharky "slackware kullanın" der hep. ben kullanmadım, bilemiyorum. fakat bence linux yükleyeceksen -ki "linux kullanıyorum" demek için yüklemediğini varsayıyorum- redhat ve mandrake yükleme.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mandrake kullanmaktansa testislerini mengeneye koy daha iyi. ÇOOOOOOOOOOOK problemli bir sürüm. Hiçbir şey kuramaz, yükleyemez,derleyemez vb... sin. Kuracaksan adam gibi bir linux kur. Fedora,Ubuntu,Slackware ... ok[signature][hline]Home Page: http://maleboge.siyahsapka.org "The UNIX HATERS Handbook": http://web.mit.edu/~simsong/www/ugh.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eheh bu konuyu okurken mandrake 10da takılıyorum :) denioz yavas yavas fedora core 3,4 denedim şimdi mandrake deniyom sorada debian denicem hangisi programlma ve masaüstü olayına en yatkınsa onda takılırım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ilk defa deniosanaız ve düzgün bi tecrübeniz yoksa valla bakın www.uludag.org.tr ordan live cd çekin biraz orda kurcalaşın sonra www.ubuntulinux.org adresinden hoary versiyonunu çekin sonra kademe kademe geçersiniz mandrake slackware debian suse redhat fedora hepsini kullandım ve bilerek kullamadım deneme amaçlı kullandım debian ve slackware derim ama bu ikisde zor yeni başlayanlar için geçin ubuntu yada kde masaüstü isterseniz kubuntu çekin ama denemek için pardus www.uludag.org.tr çok başarılı bi sürüm[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bende söliim mandrake canımı sıkıyo harbiden[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 görüceksiniz ki pardus çalısan 1.1 cd niz nolur nolmaz yanınızda evinizin bi köşesinde durucak seyahete gittiğinizde pc nizde bi soruın olduğunda acil bişiler yapmanız gerektiğinizde ilaç gibi pardus ayrıca onlarca cd alıp onlarca cd download etmeye gerek yok 1 tane live cd li pardus ve 1 cd lik ubuntu pardusla tanışın linux e sonra ubuntu çekin ve kesinlikle debian - slackware derim çok sağlam ürünleri var gerçi slackware hakkaten uzman işi benim kafamı patlatıo nadiren boş vaktim olduğunda giriyorum slackware e kurcalamaya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... [Bu mesaj Angelfire tarafından 10 Temmuz 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Pardus'a koyayım... (ağır oldu ama ancak ifade ettim)[signature][hline]Home Page: http://maleboge.siyahsapka.org "The UNIX HATERS Handbook": http://web.mit.edu/~simsong/www/ugh.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi yandan multimediaya doyup diğer yandanda artılarından yararlanabileceğimiz bişiler olsa...[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Maleboge, 10 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Pardus'a koyayım... (ağır oldu ama ancak ifade ettim) nerden esti live cd de ne sorun çıkardı ?[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya slackware uzman işi falan değil yahu.. Adı üzerinde gayet de "slack" bir dağıtım Slackware. Pardus 'u kullanın. Gerçekten iyiler. Slackware benim ilk göz ağrım olduğu için bırakamıyorum. :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 neden windows tan şaşıyorsunuz ki bence en sorunsuz calışan windows yalan mı_?[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bence slackware in guzel tarafi daha bi kisiye ozgu olmasi yani grafik arayuzunde iken bile istediginiz her programi kendiniz kurup tum konfigurasyonu kendiniz yapmaniz gerekiyor buda ister istemez isletim sistemini kendinize ozgu hale getirmenizi sagliyor .Ama suse nin son surumleri olsun fedora olsun grafik arayuzlerinde kullaniciya pekde is birakmamislar tum gerekli programlar yuklu geliyor ve hersey daha cok windowsa benzetilerek kullanicilara kolay kullanim saglanmis.Birde tabi slackware in 1 cd olmasi da ayri bi avantaj(Son surumlerini takip edemedim ama gecen sene kullandigim surum 1 cdydi) cogu dagitim artik 1 dvd boyutunda tabi bunda dedigim gibi bircok programin hazir gelmesi en buyuk etken. Bence linux hakkinda temel bilgilere sahipseniz slackware le devam edin derim ama linuxe yeni basladim windowsdan gecis zor olur baslangic icin windowsa daha yakin bi dagitim kullanmak istiyorum diyorsaniz bence kurulum ve kullanim basitligi acisindan mandrake kurmaniz sizin icin daha iyi olur. Linuxu daha ilerde server olarak kullanicam diyorsanizda suse den sasmayin derim.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 13 Temmuz 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yeni baslayan birinin bunlari tercih etmelidir baska dusunme bile redhat ve mandrakedir bunun disindakileri dusunme bile. [Bu mesaj onlyreal tarafından 13 Temmuz 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Maleboge, 10 Temmuz 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Mandrake kullanmaktansa testislerini mengeneye koy daha iyi. ÇOOOOOOOOOOOK problemli bir sürüm. sandalyeden düştüm :D mandrake ile uğraşma derim.. ubuntu kur gerçekten çok iyi !!![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ubuntu, fedora....[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fedora'yla ilgili pek iyi tecrübelerim yok. delirtti. gına getirdi. open office, firefox, gaim, xmms, hepsi çakılıyo. çakılmasa yavaş çalışıyo. desktop ara sıra kısa kitlenmeler yaşıyo. cpu usage saçmalıyo. genel olarak bi linux makinaya göre yavaş. usb'yle alakalı olaylar olduğunda kitleniyo. (başka bilgisayarlardan ssh falan da çalışmamaya başlıyo.) x server kapatırken çoğu zaman çakılıyo. işin garip tarafı bunlar sadece bana oluyo. neden olduğuyla ilgili en ufak bi fikrim yok. kubuntu'ya geçicem. (kde'ciyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Maleboge, 10 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Pardus'a koyayım... (ağır oldu ama ancak ifade ettim) pauahahaha[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar