zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 elimde orjina kutusunda bu cd var , sizce 1003 ü silip bunu yükleyip denemeye değermi ? değmezmi ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok kişinin kullanacağı türde proje geliştirmiceksen değer tabiiki benimde elimde varda daha yüklemeye fırsat bulamadım çok güzel yenilikler varmış söylentilere göre[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ayrıyetten 180 gün sonra deneme süresi bitiyo, eklemek istedim....[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 .net 2005 Frawork 2.0 uzerine kurulu ki o da BETA dedigin gibi. Compiler la oynasmak, arayuze alismak, dili explore etmek icin kur derim, ama .net 2003 ile ticari yazilim yaziyorsan .net 2005 bu olaya kapali ( iilegal ) henuz beta zira biliyorsun.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet .ent 2005 beta 2 yi kurdum :) ve pek sevmedim , banabiraz yavaş ve gereksiz yere pekçok eşy yapmışlar gibi geldi , toolbox farklı geldi vs vs relased olana dek bidaha kurmam heralde :) bu arada bununlar birlikte fantazi yapmış bulunmaktayınm :) şu an makinamda ; -visual studio 6.0 -visula stutio .net 2003 -visual studio .net 2005 beta 2 kurulu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar