Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

win xp altında çalışıcak c/c++ derleyicisine ihtiyacım var

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben win xp altında çalışçak bi derleyicisine ihtiyacım var elimde borland c vardı o çalışmadı bilgisayarda başka alternatif bildiğiniz varsa söylermisiniz paralı parasız olması farketmez ...[signature][hline]...:::Married With Children:::...
www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Sosyal ağlarda paylaş

visual studio 6.0 ı kullan sadece c/c++ ile uğaşcaksan , az yer kaplıyor ve güzel baya :) visual studio 2003 kurma bence 1.6gb yer kaplıo üstelik çok yavaş çalışıo :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

visual stüdyo çok gereksiz yerlerde aptal hatalar vermesiyle ve aslında hata olan şeyleri warning gösterip sizi deli etmesiyle ünlüdür..en azından benim 1 senemi yedi :) ha bi de 10000 civarında array yarattığınızda memory algılamayıp gidip kendini kitler taa compiler altında ucubik yerlerden birşeyleri değiştirmeyi gerektiriyor

başka bir compiler la maceram olmadı c++ tarihine ama visual stüdyo anılarıda pek iyi değildir bende

(c++ visual studio 6.0) (banada kitaptan çıktı şahsen)

ayrıca kurdugunuz zaman bilgisayarda verilen bütün hataları compile etme çabası içine de giriyor yanlışıkla cancel a falan basarsanız way halinize milyon satırlık kodlara kendini adıyor bütün bilgisayarı kitleyerek
Sosyal ağlarda paylaş

onların hepsini basit çözümü var :) benim visual stıdiolaarım bilgteki hatalara damlamıo artık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...