umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 arkadaşlar ben win xp altında çalışçak bi derleyicisine ihtiyacım var elimde borland c vardı o çalışmadı bilgisayarda başka alternatif bildiğiniz varsa söylermisiniz paralı parasız olması farketmez ...[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 borland c++ 5.02 calisir.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 visual studio ??[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 visual studio 2003 visual studio 2005 (beta gerçi) dev c++ (free) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 visual studio 6.0 ı kullan sadece c/c++ ile uğaşcaksan , az yer kaplıyor ve güzel baya :) visual studio 2003 kurma bence 1.6gb yer kaplıo üstelik çok yavaş çalışıo :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aha bu da var. beleş mi beleş bişi. http://www.bloodshed.net/devcpp.html tabi visual studio'nun yerinin tutmaz.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 teşekkürler arkadaşlar dev cpp işimi görcek gibi zaten ben daha yeni başladığım için çok komplike şeyler aramıyodum[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dev cpp en guzeli.baya sorunsuz calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 zamanında aldığım bi microsoft kitabından visual c++ 6.0 çıkmıştı, baya uzun süre onu kullandım, şimdi professional edition'ı kullanmaktayım (xp de)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 visual stüdyo çok gereksiz yerlerde aptal hatalar vermesiyle ve aslında hata olan şeyleri warning gösterip sizi deli etmesiyle ünlüdür..en azından benim 1 senemi yedi :) ha bi de 10000 civarında array yarattığınızda memory algılamayıp gidip kendini kitler taa compiler altında ucubik yerlerden birşeyleri değiştirmeyi gerektiriyor başka bir compiler la maceram olmadı c++ tarihine ama visual stüdyo anılarıda pek iyi değildir bende (c++ visual studio 6.0) (banada kitaptan çıktı şahsen) ayrıca kurdugunuz zaman bilgisayarda verilen bütün hataları compile etme çabası içine de giriyor yanlışıkla cancel a falan basarsanız way halinize milyon satırlık kodlara kendini adıyor bütün bilgisayarı kitleyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 onların hepsini basit çözümü var :) benim visual stıdiolaarım bilgteki hatalara damlamıo artık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar