sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 var ya terbiyesizim bu gün bu şarkı aklıma gelmişti, topiği görünce aptal oldum. bu bi tesadüf olamaz, hayır. pete şarkıyı bulabilmek için gece dama çıkıp radyoyu açıyodu fln süper bölümdü[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 oha nasıl oluyo da hepimiz aynı şeyi ya düşünmüş, ya seyretmiş ya merak etmiş olabiliyoruz? eşhedü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 "Nobody Knows" ile ilgili iki $arki ve lyric scrap'leri.. aerosmith - dream on: "i know what nobody knows where it comes and where it goes" ha66ard - and the dark night enter: "nobody knows nothing is real"[hline]things have never been so swell, i have never felt so well. pain, you know you're right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 geyik msn olm :D[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eheheh[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: penthesilea, 25 June 2003 13:37 tarihinde demiş ki: bu metboy var ya pokemonun tüm bölümlerini izlemiş zamanında. İCq dan anlatıyordu, böyle cins bir adam işte[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Emaleth, 27 June 2003 10:31 tarihinde demiş ki: oha nasıl oluyo da hepimiz aynı şeyi ya düşünmüş, ya seyretmiş ya merak etmiş olabiliyoruz? eşhedü... yok yok kesin bu yakında yıldırım düşüyo kafama[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar