Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Beyler ben yenıden yukledım bu oyunu.lvl 17yım suanda..Bosuna kasmayayım ? Herkez Deimos diip duruyor neden ? farkı ne ? kaç kısı baslayacak ? tesekkurler
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 şöle söliyim usko da millet özel harpy ks partyleri yapar myko da millet senin kesmeye çalıştıgın death knighta yannıslıkla vursa sora pm atar sorry diye ..
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Anladıysam... :D yenıyım .. o yuzden..tam olarak Deimos ta su fark var dıyebılecgınız ? Kalite ?
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Deimos sifirdan baslayacak yani herkes 1. lvldan baslayacak... Cunku dier serverlerda lvllar ucmus durumda
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla deimos a girsek su fark var diyicez sana ama myko için soruyosan kalite farkı var işte oynayanlar arasında yukarda anlattıgım gibi... NOT: bu demek diildir ki usko da düzgün adam yok yannıs anlasılmasın lütfen..
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bastan acmak ıstıyorsan deıomusu tavsıye ederım hem herkes 0 dan baslıyacak hem yardım gorecegın daha cok kısı bulabılırsın kalıte olarak ne farkı var dersen ks yok partye birisini almadınmı kufur zart zurt derdı yok item dropları daha ıyı cep haclıgın cıkar vs vs + sı cok eksısı az[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hmm anladım..Ozaman sızlerle bırlıkte bende baslayayım..Bu arada ks nedır ?
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kayserispor..(aman pardon kill steal )
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 haha... =) kill steal...yaratıklara bır kac kısı daldıktan sonra verılen az exp ? killi çalma ... yorumladım vala :P sallamasyon
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 birilerinin daldığı yaratığa giderde dalarsan ks olur[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material!
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 onu dusundum ancak acıklayamadım.. client ı ındırecekmıyız yoksa oyunda login olunca listede cıkacak mı ?
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 MYKO icin clienti indirdiysen acildigi anda görüceksin =) yok USKO'dayim diyorsan MYKO'nun clientini DL etmen lazim forumda nasil ve nereden dl edebilecegini aciklayan topic var[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 USKO MYKO nedır bılmıyorumkı..Oyun içini biliyrum az cok..Level 34 e kadar cıkmıslıgım olmustu..Da :D cahil kaldık.. Sımdı ne yapmam gerek... ? neyı ındırıcem edıcem ? bir soylersenız sevınırm
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=128489 burayi oku burdaki 337mb lik clienti indir kur sonra hesap ac kendine sonra update et ve gir .. hepsi buradaki topiclerde anlatildi :) biraz okusan =)[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 biraz arasan forumlarda 10 larca myko download ı bulursun ha en üstte murtazanın açtığı adım adım myko downloadı da mevcut tabi oraya da bakabilirsin:)
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hmm..knightonline yanı ındırdıgım suan ares2 de oynadıgım ıle oynayamıyomuyum ?
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 basit bir site..cok sayıda oyuncu olacgındn ve kalıcı olacagından emınmısınz ?_ merakımdan soruyorum :D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: ... boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) [signature][hline]Antalya' ya gidemedim. Ühüüeee Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Elraen, 14 Temmuz 2005 03:48 tarihinde demiş ki: basit bir site..cok sayıda oyuncu olacgındn ve kalıcı olacagından emınmısınz ?_ merakımdan soruyorum :D sana burdan bi kafa yollıyımmı? sadece soruorum... myko uskodan ocnede vardı sonrada olacak...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 aman abe yapmaa ... usko yanı areslerın vs. ıcınde bulundugu mu ?
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu arada üye olayım dedim bimlemle games e felan yolladı..hallettm en sonunda card number daavasına girdi ne iştir ?
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ya ben bu mesajımı çok sevdim. Bunu imzam yapacam :P -Drac baba bu mesajını imza yapabilir miyim kendime? -Evet drac oğul yapabilirsin. -Çok sağol baba ya. -Ne demek oğul. Güle güle kullan. asfsfafs sapıttım ben gene. Biri beni durdursun :D[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 accountu yarattım...dosyada iniyor.sorun yok gibi... Rogueler daha fazla oy almıs ilginç..Sizcedemi öyle?
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dosya indirirken flashget/dap/getright vb. yardımcı programlar kullanmıyorsun di mi? Kullanıyorsan sonun benim gibi olacak (Ben 4 kez yardımcı prog. kullanarak indirdim. 4'ü de çalışmadı.) ("Nuri bey bu karpus çürük çıktı." "N'apim abla sen gidip de o kadar kapusun içinden çürük olanı seçtiysen") Diğer sorunun cevabı: Normal chitinler 1-5m arası satılırken rog. chitinler 5-10m arası satılır. Umarım anlatabilmişimdir :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yok flashgetı kapatıp ındırıorum suan %77 de hatta :D
Öne çıkan mesajlar