Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu 1.6 patch'i başıma bela oldu : Normalde us ile eu ya giriyordum rahat rahat,ama bu patch çıktığında işler karıştı.Eu sürümün patchını yükledim hemen,bir yerden bularak sonra onu interface.mpq yı değiştirerek yükleyebileceğimi sandım,değiştirdim ama olmadı..Sonra interface dosyasında değiştirdiğim yerleri düzelltim ve us patchi yüklemeye çalıştım..bu sefer.. ERROR: unable to open source archive 'C:Empire Of FreedomEnerji SantraliWorld of WarcraftDatainterface.MPQ' dedi..sanırım çok büyük ve aptalca bir hata yaptım,ilk olarak bu hatayı yaşayan var mı-sanmam-ikinci olarak, Version=1 Country=US Language=en Region=3 tipinden bir yer var,interfacede bunun US ye göre doğrusu nedir?Yanlışmıdır? ps:çok karışık yazdım anlayabilenler cevap yazsın : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Frame Xml Olması Gerek Bendede Verdi Düzeldi Sonra[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 : bilen yok mu?reinstall mı edeceğim?![signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aynı sorunu bende yaşamaktayım unable to connect diyo bende[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben patchi yaptım interface ve realmlisti hallettim sonra patchledim us ile sonra tekrar gb ayarlarını yaptım ama bağlanmıyo ilginç[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İnterface Klasorunu Sılınce Sorun Duzelmıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar