gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Biz seçtik koyduk onları başa Ne işe yaradılar koktular baştan başa Bir oraya bir buraya Sürüklediler bizi BÜtün şarapnel parçalarını göğsümüze yedik Biz biriz dedik Ankaradan ERzuruma istanbuldan Diyarbakıra Kusursuzdu, kudurturdu bu ülke bizi Ölmeye değerdi görmeye değer.. Bazen faşist bazen komünist Hep birdik bir kaldık Ayırmaya çalıştılar ayıramadılar Gerçek buydu yaşanan bu Sevgi buydu toprak sevgisi Bİr ülkem bir şarabım birde sigaram vardı Vardı, var ve varolacak.. Gerçek buydu yaşanan bu Sevgi buydu toprak sevgisi Bir ben vardım birde yurdum insanı Gerisi hikaye[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 deisik bi tarz olsun istedim biraz sacma gibi az da bole bazi yerleri mars gibi olsunn maksat deisiklik yaratmak abicim :D[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bu sefer siyasi bir içerikle girilmiş ha, güzel olmuş. Savaşın yanlışlığı ve bizim sadece yöneticilerin piyonları olma durumumuz işlenmiş. Ulusun değişik düşünce yapılarını kaldırması ve bunların bireşimi sonucu birlikteliğin bozulmaması. Böyle marş gibi falan demişsin de marş için biraz daha tekrar lazım, üstüne vurgu yapıla yapıla söylenen birkaç bölüm. Ha bunu marşa çevirebilirsin: tekrarların nereye konulacağını, hangi cümlenin fonetiğinin falan kulağa hoş geldiğini belirleyip. Bence bu daha güzel olmuş diğer çalışmalarına göre.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 :) saol bide böle bise deniim dedim[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dahasını da dene, bekleriz. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi fikir verin allaskna ne temalar isleyebilirm acep ?[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar