gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hergün isyan ediyorum dünyaya Gözyaşlarım damla damla değil sanki kaya Şanslımıyım şansızmıyım bilmiyorum Ama bazen kendime sus diyorum Sus diyorum gözlerin konuşsun Ama neye yarar İnsanlar olmuş kahpe bazende bazıları sahte Sussam neye yarar yada konuşsam kime yarar Zehir gibi geliyor herşey zarar Bilmiyorum uçsam gitsem diyorum bazen Bazende sus diyorum yine Sevenlerin var sevmeyenlerin var Hayat bu en güzel şey Ne olursa olsun yaşamaya değer Koca bir yalanın içinden doğru olarak Karanlığın içinden mum olarak Nefretin içinden aşk olarak Ateşin içinden su olarak geliyorum Çünkü inanıyorum gerçek saflık Gerçek insanlık gerçek aşk orda bir yerde Ve o derman olur her derde nasi olmush dicem de bu biraz kotu gibi geldi bana :/[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Öncelikle hakikatan üçüncü sınıf serdar ortaç parçalarına benzemiş biraz. Yani klişeler çok fazla, şu zamandan sonra "gözlerin konuşsun" diyerek kimi etkileyebilirsinki hala ? Veya karanlığa bir mum yakmak falan. Ayrıca kaya, kaya falan gözyaşlarıyla tam alakasını kuramıyorum. Dünyaya değil de hayata isyan etse biraz daha anlamlı olabilirdi. Bir de şarkı sözlerine baktıkça, mutlaka içeriğinde aşk girdiğini görüyorum. Kendini geliştirmek istiyorsan aşkın olmadığı parçalar falan bekliyorum bundan böyle. Tamam çok güçlü ve yoğun bir duygu ama batağa da saplayabiliyor böyle. Sonlara doğru biraz kalıplardan sıyrılıyorsun diyecektim ki orada yine aşk teması gelince "yeter gayri" dedim ben de. Holivud nasıl her filme aşkı sokuyorsa, sen de her sözüne sokmak zorunda değilsin. :) Yine de azmin kaybolmasın sakın; potansiyelin iyi yani diyorum, en azından serdar ortaç kadar-tabi o daha absürd söz yazıyor eha-. Yazmaya devam et ama kendi kendini test edecek konu ve tekniklerle destekle kendini derim. Zaten isteklisin, gelsin gerisi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 14 Temmuz 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Nefretin içinden aşk olarak Ateşin içinden su olarak geliyorum potansiyel var hakkaten ama şu cümleleri bu şarkıda ziyan etmişsin :) güzel üstteki kısım edit:tekrar okudumda. nereye geliyosun nefretin içinden onu da belirtseydin aksi halde çok klişe oluyor yine [signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. [Bu mesaj Mix tarafından 14 Temmuz 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi bana konu blun yaziim o konu hakknda sarki konu bulamiorm ya :D[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar