Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 showda başladı böle ünlüleri çıakrıyolar bütün hayatlarını anlatıo ünlüler ya böle saçma bi prog varmı.Can tanrıyar sunuo hatta şu anda ebru gündeş anlatıo.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 azicik baktim , ebru gunde$ vardi ve direk bende kendini acindirarak anlattiklari izlenimini yaratti. kucuk emrah modunda duygusal anlatim ... bom bo$ bi$iy...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 can tanrıyara çok kıl oluyorum neden bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi bu tip seyler daha once denenip tutuldu die aynısını yapmaya gerek yok yasemını penceresi de vardı bi aralar ama can tanrıyar cok eşek oldugu için programda saçma oluyo petek dincozun sevgılısı en fazla bunu yapabılırdi zaten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hahah bende gördüm dün hele canlandırmalar müthiş olmuş ekran karşısnda yarıldım.. Bi dahaki bölümü sabırsızlıkla çekiyorum O_o![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar