ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çözemedim henüz ne olduğunu, firefox ta yeni olduğum için direkt ona bağlıyorum ancak normal bir bağlantı problemi de çıkabilir kendisi düzensiz aralıklarla firefox tan hiçbir siteye giremiyorum "forum.paticik.com could not be found vs. vs." hatası veriyor. Önceleri sadece sanalcafe, okul forumu vs. belirli yerlerde verirken şu anda hatayı bütün sitelerde vermekte. Kısa süreli oluyor bu göçmeler ve aynı anda msn i de kullanabiliyorum. Internet explorerdan denediğimde de aynı sonuçla karşılaştım ve giremedim hiç bir yere. Bir yerden sonra da insan monitöre kafa atma ihtiyacı duyuyor tabi doğal olarak çok acıklayıcı olmadı biliyorum, elimde olan şeyler aynı hatanın ie de de olduğu ve msn in aynı anda çalıştığı. Gerekli ekstra bilgi olursa(gelmedi aklıma) sorarsanız cevap vermeye çalışırım, yardımcı olursanız çok sevinirim...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kafayı attım monitöre, yaklaşık 10 dakika için browserlarım tamamen göçtü...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 böyle durumlarda sakip olup "telekoma kafam girsin" repliğini söylüyoruz[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yalama oldu ama...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 klasik telekom dns problemi gibi duruyo. bu programı kullanıyorum ben işe yarıyor. http://serazat.trky.net/trky-dnsayar.asp?p=1.2.1/ yeni bir dns sunucusu seç dediğinde en hızlı cevap veren sunucuyu seçip ayarlıyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben de deminden beri kafayı yiyodum bi gidiyo bi düzeliyo[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 rahan ın verdiği program işe yaradı galiba, ya da biraz düzeldi, pek sorun yaşamadım açıkçası su ana dek teşekkürler...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ohh benimde sorunum düzeldi. telekom-a.kafamgirsin.com...açılsın artık :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar