Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıcak,nem,iş,bıkkınlık,enerji kaybı ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi işte nasıl gitsin.madrid gran via'daki otelleri araştırıyorum.sanki gitcemde!!!tatıle gidememek psikolojik bozukluk yarattı bende[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
nasılmış fiatlar bari ? belli olmaz bişeyi çok isteyince olurmuş derler belki gidersin[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
somebody simdi muhabbet edersek irc den farkimiz kalmaz...
hem konu kayar...
ben de az sonra evden cikacagim sen en iyisi MSN den muhabbetles:)[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 14 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
vallahi benden soylemesi..
gece uyurken suluk gibi duvara yapistigim oluyor...
bir de yastigi evire cevire bir hal oluyorum soguk tarafina kaam gelsin diye...

bende yapıorum yastık olayını hatta sağ sol arka sağ arka sol diye 4 parçaya sırayla kafamı koyuyorum bide yastığı L şeklinde duvara yapıştırıp dayanıyorum bazen ama dönmem gerekirse yalan oluyo o ama cillop oluyo yastık sonra bi bakmışım uyumuşum aaaaa...[signature][hline]trees and i are one...
Mirloth 36 Night Elf druid
Mesaj tarihi:
Dorsia haklısın.
19 saat 3 dakikadır uykusuzum Mirluin. yastık lafını okuyunca bile uyumak istiyorum..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
  • Yeni Oluştur...