turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 walla dini olarak pek sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum sonuçta bir müslüman hristiyan veya yahudi ile (kitap ehli dedikleri) evlenebiliyorMUŞ. bizim dinci ööle dediydi. Ancak aileler yine de çıkıntılık yapıyorlar. Orası ayrı...[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 SAdece inançlar farklı o yüzden. neyse konu dağılmadan uzatmim fazla:/ Saolun önerileriniz için..[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ailem ağır bastı :(:( Ama bana ilk msjında ilk telfonunda ona geri dönebilirim her an... umarım böyle birşey yapmaz:( off anasısı satim off... Aşk hep acı. evet bunu şimdi çok iyi anlıyorum...[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar