facundo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 slm arkadaşlar aramızda fenc skilli hakında genış bır bılgısı olan varmı ozelıkle şu golemle geliştırme ıcınde hangı silah ıle geliştırıldı benım bıldım dogger yardımcı olarsanız sevınecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bende dagger diye biliyorum..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake_Mgs Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet Dagger ama Ph olmayan serverdalarda daha cok kryss Kullanılır Damege gore gelıyor dıyorlar ama tam bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla ben hep kryssle kast1m ph l1 serverde Paticikte yani 9dakkada fencng 100 oldu 20 dakkada tactics 100 oldu en zor olan statlar1 ayarlamak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Al eline daggerı çat çut kas işte ondan sora action için ss öneririm yarıyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acafe_uo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kAS dagger la gıtsın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 %100 poison vuran bir fence silahı tercihen dagger kyrs felan birde golem bul kendine bırak makroya =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar