Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overclocked bir makina[a.k.a. Urza'nın makinaya yaptığı işkenceler]

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

said:
UrZa, 21 June 2003 18:34 tarihinde demiş ki:
Şimdi scheize'nin palavralarını 1er 1er çürütiim...
Bildiğim kadar'ı ile 333mhzlik 2400+'lar 3200+'e normallerle(coolermaster) fanlarlar rahat çıkıyor ben biraz bekleyip 2. el satacağım için işlemcimi fazla zorlamıyorum.
Neyse anakart konusunda da RDA+ revision 2.0 'ın üstüne piyasada iyi bir anakart gösterirsen çok mehrudar olacam.
Elimdeki Fan ve sanırım senin kuzey köprüsü ve güneyköprüsü soğutan sus sisteminden daha iyi çalışan....
Swiftech Thermo-cool sisteminden daha iyi ve daha ucuz bir fan!.

Elimdeki Ramler Pc3200 deil 433mhz ikiside çünkü ikiside Kingston hyperXC şu andaki hyper XC'ler Corsair'lara tatlı bir fark atıyor.
Neyse... Power supply konusuna gelince senin dediğin 470-520 wattlık thermal take'lerden benimki düz voltaj reg. olmayan bir 420 Watt.

Sen anladığım ve gördüğüm kadar palavracı veledin tekisin Silth'in gazına gelmişsin ama Daha Amd olmadığı zamanlar Cyrix lerle overclock yapan ve zevk için işlemci yakan bir adamla dans ediyorsun onun için sözlerini seçerken dikkatli palavraları sıkarken cimri ol.
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=36303[hline]Masturbation is self improvement.

oha be oha

bildiğin kadarı ile çıkıyo demişsin, ama ÇIKMIYOR, yani xpmw ne olursa olsun herhangi bir 2400 ü oralara çıkart öyle görüşelim
anakartın nasıl 2.0 anlamadım, güney köprüsündede pasif sğutma var 2.0ların özel geldi galiba
su sistemime sakın laf atma dangerden lerin aynisi cnc ile sanaydie yapıldı resmini koysam ağzın uçuklar
ehhe kingston un hyperx leri BELKİ corsair ın 400MHZ sin e fark atar, ama 434mhz bir mushkin yada corsair ın yanına yaklaşamaz
psu yuda gidin istediğiniz yere bakın tüm 420watt thermaltake psu larda anakart kablosu sarılı gelir

son olarak eskiedn kral olabilirsin ama bu şu an attığın palavlar için yeterince bir gerekçe değil[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...