Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overclocked bir makina[a.k.a. Urza'nın makinaya yaptığı işkenceler]

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

said:
UrZa, 21 June 2003 02:49 tarihinde demiş ki:
1 tane Epox RDA+ anakart
1 tane AMD 2400+ işlemci Overclocked to Unknown sanırım 3000+ civarı
1 tane Ati Radeon 9700 Pro overclocked to Radeon 10000:)
2 tane 512 Mb Kingston ram (Themaltake bakır soutmalı)
1 adet 420 Watt Thermaltake Power Supply[hline]Masturbation is self improvement.

hocam konfigurasyonunu beğenmedim neden?
bir kere epox anakart almışsın, epox iyidir ama stepping i c1 değil, kullandığın işlemci rezil bişey ben xpmw 1700ümle bile 2400mhz e çıkıyorum ama su soğutma ile senin o 2400 e nal toplatır
ramlerinin pc3200 olduğu şüphe uyandırıcı ayrıca sdram de bir nebze iyi olan kingston ddrsdram de yerini mushkin, corsair, crucial ve twinmos-b chiplerine bırakmıştır
o labayı yerleştirmen tam görmemiş zaten :)
radeon 9700pro to radeon 10000 hehe iyi espri [?1?] böyle mhz arttırarak işlemci gpu su arttıramazsın, 97 98 arasındaki temel fark kaplama üntesi sayısıdır, buda artmaz
athlon 2400+ 3000 civarlarına çıakrdıysan bir kaç siteye submit et çünkü havalı soğutma ile dünya rekoru şu an elinde [komik]
ayrıca o psu thermaltake değil, thermaltake lerin anakart girişi sarılı olarak geliyor.[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Sosyal ağlarda paylaş

ya aklıma bişey geldi hani dondurmacılarda olan buzlar var ya direk hava oluyo erimiyo onlardan atcaksın 2-3 kilo makinenin kasasına 2400+ yı 5400 bile yaparsın :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 24 June 2003 02:01 tarihinde demiş ki:
bu kış 266mhz bir anakart 1400mhz athlon işlemci alıcam bozuk para ile elimle heatsink yapacam sonra üstünde yumurta yapacam.[hline]Masturbation is self improvement.

senden önce yapmışlar görmüştüm bir sitede :)[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...