mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben bursasporluyum ve gerçek bursasporlu arkadaşları bekliyorum bursasporu satmayanları[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben hala duruyorum.. Ama birak Bursasporu Turkiye 1. Ligini bile takip edemiyorum...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aman hocam sakin[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 uncla aslinda kume dusmedeki sike (pardon ing. klavye) olayina iyi bakarsan adamin bu tepkisi bence cok normal... :) Ben Bursa'da olsam giderdim ikinci lig maclarina... Ama bu sene 1. lige yukselemedik ya ona yaniyorum... 2. lige capayi atip kalmayalim da... Koskoca 1. Ligde Bursadan 1 takim yok yahu... Ki Bursa Turkiyenin 5. buyuk kenti olacak... Yoneticiler zamaninda Blajic den elen paralari cebe indirince sonuc bu oluyor maalesef... Umarim akillari basina gelmistir[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 okan hala duruomu bursada?[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 okan malatyaspor'a gitti.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bursa hak ediyor muydu ki ligte kalmayi? gerek yonetim olarak, taraftar olarak, futbolcu olarak hak ediyor muydu? şike demissin, dustugu sene dahil son 3 sene ilk 25 macinda dusmeyi hak eden futbol ve sonuclar alan bir bursaspor, son 9-10 macinin hepsini kazaniyor. bu olay gayet normal yani ole mi? baskasi kazaninca şike oluyor, bursaspor kazaninca hakkiyla oluyor? bu sezon ikinci ligte bile son haftalarda sanirim altay maci bursada oynanan 1-0 yenik duruma dustu bursa, direkten donen topu gol saydi hakem bole bi takim varken şikeden bahsetmek... [signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 13 Temmuz 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bursa mi koy abi naptin:) biricik sehrim benim.. Ayrica yonetim ve oyuncular hah etmiyor olabilir ama o taraftar stadi her macta doldurdu... galeyana gelip olay cikarmadi mi cikardi ama hangi taraftar kitlesi olaysiz bir seneye imza atiyor ki?[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o koy olayini bosverdim bende:) bosver şike olayinda bence haksizsin. beles olan heryeri taraftar doldurur merak etme. stada girmek icin yonetimden bedava bilet alan o biletleri karaborsada bilmem kac milyonlara satan, stada gelip bagirmaktan baska hicbir katkilari olmayan(ki bana gore katki degildir, sinek vizirtisidir futbolcuya herhangi bir katki saglamaz) dedigin gibi ustune ustluk sanki haklariymis gibi yenilince taskinlik yapan ve en onemlisi kendisini takimin ustunde goren taraftardir bursa taraftari ve hak etmiyorlar.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu arada bursa bu sene kesin çıkacaktır bütün bursalılar rahat olsun levent kızıl iyi işler yapıyor.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ne gibi isler yapiyor?[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 timsah showu cok ozledim nerde o balic donemi inter toto kupasini aldiklari donemler.buyukler arasina girebilecek takimdi ama yaziik oldu[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Fatih Ürek:p[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Dorsia, 13 Temmuz 2005 02:55 tarihinde demiş ki: ne gibi isler yapiyor? iyi transferler yaptı, yapıyorda + raşit çetiner gibi bi adamı td yaptı yetmez mi?[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 r.çetiner bursaya mı gitti? oha çok iyi bi td almışlar ya[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bişey biliyoruzda konuşuyoruz =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çok da mütevazyiz uncla=)))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bursaspor intertoto felan kazanmadi. fatih urek erzurumludur. kendi aciklarinizi baskalarina bok atarak kapatamazsiniz bi aynaya bakin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 baba neler diyolar ya sezon baslamadan butun kombineler satılmıs, takım sezon içinde bilet basmıyckms fln..Yöneticilerinki de taraftara kombine satılms fln diyolar, bu iste bi is war bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar