Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sert koydur abi, nasılsa ÖSS bitmiş olacak, ölsem de gam yemem =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi acı çekmek diil vurulduktan sonra oyun bitince sızlamasın 2 saat mesela kolun açık yerinden vuruldunmu yamuldun zaten:P ilk baştaki acıyı engelliyemessinki zaten espirisi kaçar ölede. Eheee vurulduum hoppaaaaa diilki bu orada vurulmamaya çalışacan. Yoksa millet "eeeh sıkıldım lan buraya yatmaktan" diyip cıvır ayağa kalkar gider oyunun ortasında:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi öyle cok acıtan bişi değil ki zaten, hani acıtmıyor değil acıtıyorda korkulcak bişi deil, ben kafama yedim ordan biliyorum ehu :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla 1 metreden sıkıcaklar biliyorum ben yok arkadan gelip kontrol falan yalan, adam gelicek dibimden sıkıcak elime koluma yamulucam lol[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok kas soğutucular ilk baştaki acıyı engellemek için zaten :) futbol maçlarında olur ya hani, darbe alınan yere bi sprey sıkarlar o işte, hatta bi maçta taffarel kas soutucu sıktırtmak için kıçını açmıştı ehe :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok öyle demiyodum zaten neyse eheh o da o diil. (nası?) laan gelsede 23 haziran oynasak hadi.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende cok resim vardi billium yerim morarmis yani acitiyiyor sakat yerlerden vurulursan. gogsunden sirtindan acimaz ama bobreklerinin ustunden boyundan bacaklarindan acir siser kizarir morarir,mesafesine gore artik.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ulan denyolar.. zokarım sert mermiye.. ben şortla oynicam lan.. zaten bu tharkasın mallığı bu sert mermi... patlamadıktan sora çarptığı zaman bile mermi bi işe yaramıyor ki...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mermi sıyırırsa vurmuş sayacak mıyız ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 estel şortla falan gelmeyi düşünme bile eheh. Harbiden sert mermi yüzünden vurulupta adamı boyuyamazsam sinir olurum ben ama vurunca patlasın kardeşim.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 patlamasi onemli deil hakem gorurse vurulmus olacak adilik yok zaten vurulan ahh diyecek zuahaha estel sortla gelme kocum harbi ayaklarina yersen cok acir uf olur[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Abi hakem her an herşeyi göremez ki ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ulan şimdiye kadar oynadım şortla.. derim kayış gibidir çok koymaz.. napiyim ulan paintballcunun verdiği pantalon götüme olmuyo.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya bence vurulan solesin yok guvenemessek birbirimize boyayana kadar vururuz birbirimizi zaten boyanmama ihtimali yuzde 10 falan cok uzaklardan gelirse mermi yada elbisenin yumusak yerine temas ederse patlamiyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet sert merminin bazı durumlarda patlamama olasılığıda var. da olay şöyle oluyor, karşılıklı çarpışıyorsunuz, sen vurduğunu sanıyorsan eğer kontrol diye bağırıyorsun, hakem gelip kontrol ediyor. öyle real-time değil yani :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hayır vurulunca söyleriz zaten, eşşeklik yapmayız da, sıyırıp geçti diyelim, sıyırırsa vurulmuş saymayalım bence..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol megafon vardı bende getirip karşı tarafa subliminal mesaj verip kendi tarafımıza adam çekebiliyormuyuz[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok sert mermi olunca, açılı çarptı diyelim sekme olasılığı da var[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 orda da aynıdır heralde, biz de vurulmuş sayılman için merminin üzerinde patlaması gerekiyor, bazen de dibindeki bi şeye çarpıp boyası senin üstüne gelebiliyor(sprey deniyor bu olaya), o zaman da vurulmuş sayılmıyosun[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya bu sado mazo tharkasın bok yemeleri bunlar.. siz bunun içindeki hayvanı bilmezsiniz tabi zevk alıyo karşıya acı çektirmekten... yapmayın etmeyin arkadaşlar bana uygun pantalon yok diye iki seferdir ben şortla oynuyorum. Valla sırf bu tharkas hayvanı kendini tatmin edecek diye ben gelecek nesillerimi tehlikeye atamam valla.. satarım paintballu anında.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yumuşak mermi ile sert mermi arasında ne fark var ? Menzil fark ediyodur heralde ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ufak bir sorunumuz var esteli ikna ediniz Estel Anorien says: Olm sert mermi koydurmayın faşo musunuz lan Estel Anorien says: şortla oynicam yine ben. Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: soledim az once Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: sert mermi yapioz Estel Anorien says: lan göt Estel Anorien says: benim göte göre pantalon yok orda Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: bisey olmaz dag gibi adamsin Estel Anorien says: ne bişey olmazı lan göt Estel Anorien says: harbi sokacam senin şöyle denyoluklarına Estel Anorien says: ne lan bu sadistliğin yavşak Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: olm vurulma o zaman Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: daha bir yusuf yusuf oyun oluyor Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: daha hos daha zevkli Estel Anorien says: ulan gerizekalı Estel Anorien says: dağ gibi adamım sen de söylüyosun Estel Anorien says: nasıl vurulmiim Estel Anorien says: anca base de beklemem lazım bütün oyun Estel Anorien says: o zaman da gelmiim daha iyi yani Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: ilk gidisimizde vurulmamistin Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: demekki var bi jedi lik Estel Anorien says: ilk gidişimizde rakip takımda beliz, özgün, bilmemkim vfalan vardı Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: ben vardim Estel Anorien says: oha be erkin be Estel Anorien says: zıgış Estel Anorien says: ulan zaten ne alakası var Estel Anorien says: her ihtimalde karşımızda adam gibi adamlar olacak şimdi Estel Anorien says: harbi çıkartırım kendimi paintballdan o zaman Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: satma Estel Anorien says: ulan şortla oynuyorum lan şortla! Estel Anorien says: insan olun biraz Estel Anorien says: satarım valla Estel Anorien says: canım kıymetli lan Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: dur bakalim insanlar senin gibi dusunuyorsa eyw Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: 5kisi ciksin yumusatiriz Estel Anorien says: erkin bey acı çekmek istiyo diye valla ben manyak gibi sert mermide oynamam Estel Anorien says: ulan hepiniz pantalona sığacaksınız Estel Anorien says: bi ben oynicam lan şortla Estel Anorien says: dellendirmeyin beni Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: olm aynen yapistiriyorum paticige Erkin-''Küçük bir oyuna var mısın?'' says: adamlar ne derse o[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sert kurşunlu olmayan Peyintbola Peyintbol denmez Sadece Yumuşaklar softla oynadığına göre biz de sertle oynamalıyız hoş sadece estel itiraz edio serte... =D estel sen de eşofman altı giy kerdeşim EDIT: ABİ THARKAS CİDDİ HASTA ve SAYKO SOFT OLSUN BİZ DE RAHATLAYALIM BEN Bİ ÖNCEKİ GELİŞİMİZDE SERT OYNUORUZ SANDIM MEERSEM SOFTMUŞ VE HATTA PAMUKMUŞ ben almiim [signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 15 Haziran 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 fikir deistirmek yok malesef[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hard oynanmayacaksa dipçik legalleştirirsin.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 Haziran 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar