The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gothıc 1 ın gectıgı mapten gothıc 2 nın ana harıtasına gecısı orcların ordan yapayım dedım ... 1 er 2 ser orcları kesıyorum ... harıta bıttı ... dıger mape gectım ... 4 orc bana bakıyo ... soldan kosarak yanlarından sıyrılırım dedım ... daatttt .... cıkmaz sokak ... arkamdakı yoluda orclar kapattı ... suursuzca kılıc sallarken 2 sının lesını aldım ... ama hp 3 te 1 ıne dusmustu ... hemen return to xardas rune unu kullandım ve hemen hemen "0" hp ıle olaydan kurtuldum ... oh be yırttım dıyordumkı ... arkamda xardas ın kapısının onunde bır orc warlord ... hemen 1 potıon ıctım orc da bana vurdu hp yıne 0 gıbı bısı ... yıne bır potıon ıctım yıne vurdu yıne 0 ... 3. potıon u ıcmeme ızın vermedı ... ama bendekı adrenalın vs vs had saftadaydı ... paylasayım dedım ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ha bıde 2. dragonu olduremıyorum ... 60 1 handed weap var ... 30 2 handed weap var ... orcslayer var ... scımıtar var (2 handed) ... pala zırhı var buyu yok (mana 20) ... delıkanlı gıbı dogusmuyo dragon ... baslar baslamaz charge modunda dalıyorum ... cok az damage ler alıyo ... sureklı ordan oraya konuyo en sonunda ... fırsatını bulup benı gerı puskurten bır atesı var onu kullanıyo tekrar dıbıne gırene kadar HP nın yarısı gıdıyo ... en fazla HP sını yarılayabıldım o kadar takıldım yanı oyunda yenıden de basladım hatta 2 handed bır char la ... bu dragonla alakalı bır tavsıyesı olan ???[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Dragons Bane diye two handed silah var 110 damage koyuyo , onu bulmaya çalış. Yerini bilmiyorum arkadaşta gördüm. Daha Chapter 2 deyimde[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya bu kadar zevklimi bu oyun bende çalışmıyor üweeee[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Becerebilene zevkli =) Beceremeyenler hemen cıs bu oyun deyip bir köşeye atıyor =)[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hallettım chapter 5 e gectım ... buyu icad olundu mertlık bozuldu ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 27 June 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar