Coder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yedik biz onu[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yedigh onu biss.[signature][hline]peace!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 neaaaa nası yersiniz ya metket sizin kırk yıllık arkadaşınıs degil mi?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evde yicek bişey yoktu.. baktık yenilebilir... *!medkeeet çoooook iyi bir adamdıııııı, keşkeeee evde yiyecek birşeyler olsaaaaydıııı...*[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Chiptech tarafından 13 Temmuz 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ulan 80 kiloluk adamım nası yersiniz beni ? :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Estel'e sor anlatsın.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Valla estel,ben birde bonepart la birlikte oturduk mu başına kemiklerin zor kalır :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hmmm bende Odune isimli arkadaşımı kaybettim en iyisi paticik kayıp aranıyor köşesi kuralım...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Öne çıkan mesajlar