irin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Erutan, 13 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Ben misal bi garip oluom Güne açan cicekler gibiyiz derken İrin : Kıskanıonuzmu yoksa :P? tamam tamam itiraf ediorm hasetimden catır catır catladım.:)[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ohh çatlada patlaa... Şaka bi yana HARBİDEN BU YASEMİN O YASEMIN YA NASI OLUR YA? :HORACE: Hastasıydım bu kıza Teee çocuğun var derdin var dan beri...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 www.mp3klip.net'den klibini indirmiştim. sinir bozucu şirin olmuş klibi :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
irin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Erutan, 13 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ohh çatlada patlaa... Şaka bi yana HARBİDEN BU YASEMİN O YASEMIN YA NASI OLUR YA? :HORACE: Hastasıydım bu kıza Teee çocuğun var derdin var dan beri... ya su yasemin hangisi.foto falan koysanıza.cıkaramadım.hepsi birbirinden seksi :Ppppp[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 YASEMİN ERGENE (ergene olması lazımdı) Siyah saçlı hafif dalgalı Biraz fazla ufak Giriver Google ın imaj aratan motoruna YASEMIN ERGENE yaz :D Değilmiş euhae [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası[Bu mesaj Erutan tarafından 13 Temmuz 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu parçanın başı feci bir şekilde başka bir yabancı pop şarkısını andırıyor belkide araktır unuttum şimdi aklıma gelmiyor.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Öne çıkan mesajlar