Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Range Rover Sport

Cafein

Öne çıkan mesajlar

Bugün (hatta 45 dk önce) teslim aldık, babamın ağzı kulaklarında. Discovery'e kral diyordum, bu imparator herhalde. Adamlar tek kelimeyle olayı bitirmiş, daha showroomdayken ilk azarımı işittim arabanın ayarlanır amortisörlerle oynarkene yukarı aşağı.

Range Rover'ı Discovery ile özellik olarak birleştirin, arabayı kısaltın ve bütün çıkıntılarını arttırın, Range Rover Sport olsun. Olay bitmiş yani.

X5 falan hikaye, öyle 120k Euro paranız ve arazi aracı sevdanız varsa, bence tek seçenek.

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

2 Ay uzun zaman be
Zaten bu tür arabalar 2. elde kar etmek için alınmıyo zevkini çıkarmak için alınıyo ben olsam beklemezdim 2 ay ne gerek var :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Cafein çok güzel bi araba gerçekten fotoğraflarını flnda ekle de gözümüz araç görsün[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

2006lar için 2 ay beklenmiyor, şu an kuyruğa giriliyor, şanslıysanız en yakın teslimat Aralık gibi. Bu bile gelene kadar bin türlü aksaklık gecikme yaşandı.

Zaten Türkiye'ye yeni geldi, bize teslim edilen araç 8. araç TR sınırını geçen. Gümrükte 4 tane daha varmış, sonraki parti Eylül diyorlar ama teslimat kasım-aralık bulurmuş.

Arabayı harbiden yapmışlar yani, neresine elimi atsam oraya hayran oluyorum. Tabii daha hiç kullanamadım, babam kaplan gibi koruyor arabasını, yaklaştırmıyor.

Resimlerini çekip koyarım buraya. İçinin oturduğum yerden çektim de, dışını çekmeye fırsatım olmadı.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Sosyal ağlarda paylaş

Resimler, şu ana kadar 2 tane çekebildim, o da arabanın içinden ne kadar olursa. Birincisi sağ arka taraf kapı, oradaki ses sistemini keşfedip çektim(evet biraz görgüsüzlük oldu), ikinci resim ortadan makina uzatılıp konsolun çekilmesi şeklinde oldu.

Haçan bunlardır:

Arabayla tekrar haşır neşir olabileceğim bir zaman resimlerini çekip koyacağımdır.

Motor gücü vs için de aynı şey, tek bildiğim 2.7 dizel motor ve 193 beygir mi nedir, kontrol etmem gerek.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kesinlikle çok güzel bir araba. tipi çok güzel. verdiğin resimlerde göründüğü kadar içide öyle olmalı. 3-4 sene sonra ikinci elleri ucuzladığında ve araba kullanma,alma vaktim geldiğinde 2. elini hiç düşünmeden alacağım ilk arabalardan biri olsa gerek.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan, bu en üst versiyonu değil o yüzden. Sportun en üst motoru 4.2 motor Superchargerla geliyor ve 385 beygircik mi ne. Yılda toplam 10 tane üretiliyormuş, hepsinin rengi metalik turuncu ve özel siparişle satılıyormuş.

Beygir gücünü sorar öğrenirim, yalnız aklınızda bulunsun, araba normal Range Rover'dan daha ufak tefek, o bakımdan gücü düşük görünse de torktan falan kurtarıyor olabilir. Bizimki 2.7 V6 dizel (diğeri 4.4 benzinli, babam benzin istasyonu yetişmez diye istemedi), yalnız beygir gücü falan sitesinde bile yok o yüzden yazamadım, akşam sormam gerek.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cafein, 12 Temmuz 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Vodan, bu en üst versiyonu değil o yüzden. Sportun en üst motoru 4.2 motor Superchargerla geliyor ve 385 beygircik mi ne. Yılda toplam 10 tane üretiliyormuş, hepsinin rengi metalik turuncu ve özel siparişle satılıyormuş.

ben bu arabanin siyahindan iki tane yesilinden bi tane gordum supercharger diye bi logosu var sag arkasinda ve gaza bastigin zaman arabanin onu kalkiyor cok garip biersey[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Sosyal ağlarda paylaş

Abi milyon dolarlarim olsa ozellikle bir jeep de 3.0 dan yuksek araba almam.
Hadi belki 330ci fln kurtarir.

1 Hafta 4.6 x5 kullandim. Aman allahim ya boyle bir benzin harcayamaz araba. Eh birazda gezdim ama yok yani bu arabayi bana isterlerse 50 milyara versinler benim arabamla kafa kafaya takas etsinler almam.

O yuzden motor u dusuk tutmakla super yapmissiniz birde dizel olmasi muthis yani.
Allah kaza bela vermesin...
Sosyal ağlarda paylaş

Öne kalkmasının sebebi ilginç çalışan süspansiyonu olabilir ( cafein daha detaylı bilgi verecektir bu konuda). Resmen alette havalı süspansiyon varmış. Yani o büyük O403 otobüslerdeki gibi fıslayarak gidiyormuş. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Öne doğru kalkmasıyla onun alakası yok Mathias. Tıslamasının sebebi, otomatik denge kontrol sistemi. Aracın bilgisayarı, kokpit bölümünü ne olursa olsun düz tutmak üzere ayarlanmış, bu yüzden araç sallanırsa, çukura girip çıkarsa amortisörler uzayıp kısalarak sallantıyı en az düzeyde tutmaya ve kokpit bölümü yere paralel tutmaya kastırıyor. Arada bir olduğu yerde bir tısss tıs yapıyor (Aracın içinde kımıldanırsanız, ona göre düzeltme yapıyor yine).

Öne kalkması supercharger'ın bir anda 300küsür beygiri aynı anda koşturmaya başlaması ve biraz fazla kaçan torka karşı arabanın tepsi vermesinden kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...