KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DifferentOne, 13 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Görüşlere saygılıyım. Ama ben Mantıklı Olmayı tercih ederim. Saten benim fasla bişeye ihtiyacım yok. Yeterince yanar dönerliyim :D Soylemeden edemicem: Para kazanma konusuna gelince bugün birine 1 warrior+1 chitin birde bardish +6 verdim adam bana +1 raptor verdi :D impasabble.....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 euueuheueuh sen ne dion dostum gecende ben ib +6 satiom die bagiriodum.Adamin biri türk bi pm atti abi bende +7 ve +6 mirage var bunla ib +6 yi takas edermisin felaN.Bende icimden lol dedim ok :) yada mirage+7 300m ken 10m e biri koymusdu pazara cebimde para yokdu ine geldim aldim bi baktim satilmis adama hemen pm atip kimin aldigini ögrendim alan adamdan da 30m e geri aldim.Bi aptal 10 a koyuyo öteki aptal alip 30 a satio 300m lik mirage+7 70 :) [Bu mesaj Hercul tarafından 13 Temmuz 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :) süzme cok piyasada diff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben piana yerine yanlışlıkla CZ gittim, üzerimdede 600m var.. town o sırada beyzi basmış ver geri çekiliorlar.bobert geldi beni kesti.300m cebe indirdi..3 gün boyunca kafamı duvardan duvara vurmuştum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 lvl 64 mage xig/karus itemler: +7 lycaon staff roc rol warrior earring agate earring elemental pendant glass belt +8 hp armorlar (sadece goblin pad var) Kasada epey bi eşya,bir ruby ring ve 7 gb var. Teklifleri bekliyorum. P.S. Lütfen bu itemları bilen ve gerçekten anlayan arkadaşlar pm atsın."aga 50m veririm" gibi gereksiz mesajlara cvp verilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar