BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 usko - areste level 55 %0 el morad assassin chitin helm +5/8 dex chitin pauldron +6/10 dex chitin pads +5/8 dex chitin boots +6/10 dex chitin gauntlet +5/8 dex dual +6 (clean) mirage dagger dual kekuri ring küpeler & kolye +6 dex innde 20m para ve ıvır zıvır (birde aynı acc - areste lvl 42 paper mage çıplak ve cypherdaki lvl 21 charın içinde kekuri ring [[[bunlar bonus :p]]]) ne kadar ytl eder?[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bise etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Hercul, 13 Temmuz 2005 19:37 tarihinde demiş ki: bise etmez... Haha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 75 ytl öneri aldım daha yüksek edermi diye bekliyorum idiot messages will be ignored[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya kardesim zaten bise etmez dememdeki maksat o.sen bu chari satipda hani 300 500 dolar felan hayalini kurma etcegi zaten okadar ama 75ytl senin o cari satmana gece sabahlamalarina yada kimbililr premium aldiysan almana degmez buyur sat..! dedigim gibi bise etmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bundan iyi 61 lvl asasin dual +8 80 mirage elf belt felan rol felan filan yani olabilecekelrin en iyisine yakini 1000 dolara gitii gerisini sen düsün pazarlama kabiliyetine bagli bise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Hercul, 13 Temmuz 2005 19:42 tarihinde demiş ki: sen bu chari satipda hani 300 500 dolar felan hayalini kurma hee hee çok komiksin gülmekten yarıldım 75ten fazla etmezse 75e satıcam?[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya şuan alıcısı hazır 75ytl dedi ama fiyatlar hakkında bi fikrim yok edermi etmezmi tşşk geçmeden söyleyiverin[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DifferentOne, 13 Temmuz 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Peki ya; LvL 61.54 Archer, +8/80 iron bow, +7/12 shell helmet ve pauldron, +7/12 chitin gauntlet, pads, bots priest pendant, 2x +9dex earing, ROL, elf ring, Elf Belt, Hosteste Epey yüklü para ve bi kamyon item :D Ne kadar eder bu account? EDIT: +8/15 chitin pauldron ve pads de var. [Bu mesaj DifferentOne tarafından 13 Temmuz 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] tovbeee. deli olacam. bu kadar item, para ivir zivir nasi yapilir kardesim. bizim bilmedigimiz bi sey mi var nedir?[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi itemin bir önemi yok lvl önemli genelde satılan charlar cıbıl ama ne kadar yapar bilmiyorum :)[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bende satabılırmıyım Charımı ? Server : Diez Level : 61 Class : Warrior Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Itemler : C.Shell Helmet +7/12 C.Shell Pauldron +7/12 C.Shell Pads +7/12 C.Shell Gauntlet +7/12 C.Shell Boots +1 Warrior Pendant ROC Diamond Ring +9 2 Tane earring +9 Belt yada Kekuri Belt +7 Giga +7 Reduce Raptor Kac para eder :)[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 rock sen buna premium falan aldın mı abi aldıysan da kaç aydır alıyosun ? yok 4 aydır ultra premiumlu oynuyosan değmez ondan sordum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 para etmez bana ver :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bir arkadaşım lvl 54 wariorunu +6 setiyle 100 ytl ye sattı.Bence 75 ytl eder o char.Bana iyi bir teklif gibi geldi.lvl 55 olmak kaç gün ki ,max 3 hafta olsun yeter ki azimle oyna 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hım ayıp edion kardeşime bak :D O Shelleri sana vermek ıstıyorum ama :P Sen giyince havam bozulacak ondan vermek istemiyorum.Humanlarda benden baska yakısıklı warrior varmı kardesım soyle bakım :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hönk 30k np yaptım ben bunla daha 1 ay oldu :D Scream hersey demek değildir bence :D [signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad [Bu mesaj nym tarafından 13 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fena degil diyor ya... yav..., ben neyse susuyorum. ya da birakiyorum bu oyunu tez zamanda.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Rockım sat gitsin bosver. Gören milleti diabloda 9x kastı sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi bi kaç güne satarım hiç olmazsa power up itemları amorti eder giden zamanıda tecrübe kazandık derim avuturum kendimi :p[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DifferentOne, 13 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki: +7 shard 90ap (=) +8 mirage 91ap +8 shard 96ap Sharddan hiçbisaman vasgecme :D hersey atack power olsaydi different dostm 1 ap icin 1 milyar +8 mirage la +7 shard arasi oynamazdi yada +6 chitin bow neredeyse ib +7 fiatina olmazdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ebaydeki ares goldbar fiyatlarına göre itemları hesapla , karakteride ona uygun bi şekilde hesaplamaya çalış.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bi malin kötü olup olmadigini kulananlarin bilip bilmemesi biseyi degistirmez sen sadece suan cevap ver +7 shard 700m civari ve +8 mriage da 1,5 m civari cok rahat gidiorsa demekki milletin tercihi silahin yanar dönerli olmasindadir.Beni lgilendiren aralarindaki ap deil hangi malin kaca gidip gitmedigidir.1 ap bile olsa demekki 1 milyara yakin fark edio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben suanda al sat yaptigim icin ilgilendigim mevzu sadece bu ama param olsa 1 milyar mirage+8 görsem 1 ap icin gözümü kirpmadan 300m fazla vermeye hazirim.En azindan karizma oluruz yanar döner felan fenami :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DifferentOne, 13 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Sen Malı fiyatına göre değerlendiriorsan kaybetmeye mahkumsun demektir :D Sen Kesmek yerine Topmodel olmak istiyorsun ewet süper bi yorum.....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DifferentOne, 13 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Görüşlere saygılıyım. Ama ben Mantıklı Olmayı tercih ederim. Saten benim fasla bişeye ihtiyacım yok. Yeterince yanar dönerliyim :D Soylemeden edemicem: Para kazanma konusuna gelince bugün birine 1 warrior+1 chitin birde bardish +6 verdim adam bana +1 raptor verdi :D Demek hala öyle saflar var oyunda O_o[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar