James Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Aşağıda bir topic vardi ama benim sorunum biraz daha değişik yazim dedim yeni topic altında. 2 yıl kadar A4 Tech in optik kablolu mouse sini kullanıyorum. Geçenlerde başladi kendi kendine bazen tikliyor bazen sayfayı aşa yukarı oynatıyor. Bunlara bişi demedim herhalde elim değiyodur filan diye ama son zamanlarda ayriyetten kitlenmeye başladı -sanki kablosunu çıkarıyorum tam oyun oynarken, site gezerken vs.- Böyle olduğunda bazen 3 dakika donuk kalıyor sonra düzeliyor bazen bilgisayari açıp kapayana kadar öle kalıyor birde garip reset atinca hala donuk kalıyor kapayıp açınca düzeliyor. Ilk mouse dendir dedim gittim yeni mouse aldım optik kablolu yine one ayni hata kendiliğinden kitleniyor vs vs. Sonra belki sürücüde sorun olmuştur dedim sildim tekrar yükledim yine düzelmedi yani ne yaptıysam boş. Sizce nerede sorun ben girişinde diye düşünüyorum ama bilgisayardaki bir hatadanda oluyo olabilir. Birde USB girişli kablosuz mouse alim diyorum ama sormadanda boşuna para harcamak istemiyorum.[signature][hline]Pawliger - Dunemaul Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fare usb ise bilmiyorum ama ps2 ise bendede wardı hoş benimkinin fatih ürek i vardı ama.. neyse 1 mm hareket ettirsem bilgisayara 43135433 işlem yaptırıyordu gittim usb li aldım cillop gibi şimdi[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar