Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard disk tavsiyesi

montezaus

Öne çıkan mesajlar

Bende 80gblık bi western digital var, 120 ve tamamen fiyatına göre 160gblık bi harddisk bakıyorum bunun yanına.

bilgisayarı toplarken birisi pek bi övmüştü bana bu western digitalleri, bi iki yerde de bunların lafını daha duyunca wd tercih etmiştim vakti zamanında.

ben gene western digitalden yanayım ama gördüğünüz üzere o kadar da emin değilim, bi danışayım dedim. bir de tam olarak model ismi verirseniz iyi olur, benim kullandığımın modelini tam çıkaramadım, driverı WDC WD800JB-00ETA0 olarak imzalanmış fakat WD80JB diye bi modeli yok ortalıkta :P
JD belki..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

hmm 7200rpm ve 8mb cache standart gibi, bi iki yere baktım da..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Sosyal ağlarda paylaş

dediğin özellikler dışında zaten yok şu anda piyasada, anca ikinci el falan vardır.

seagate tavsiyemdir, kendisi sessiz ve sorunsuz bir harddisktir, çoğunlukla da fiyatı uygundur.

(dün aldım 105$+kdv ye 200gb ını, xp home 131gb dan fazla tanıyamasa da henüz sp2 yükleyecem hallolacak)
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ya bu wd için en profesyoneli bu diyorlardı?

hatta bana elimdeki harddiski satan adamın lafını çok yerde de bizzat kendi ağzımdan sattığımı bilirim :P

biraz araştırmıştım hatta vakti zamanında, wd alırken, birkaç yerde daha wd produr şaşmayın bablar deniliyordu.

bir de en fazla 140ytl e kadar çıkabilirim sanırım, çok bir şey farketmiyorsa eğer tabi (alan dışında).[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...