Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet beyler gecen gün bi arkadaşımız hotseatle oyun keyfi topicginde demiş lan degilde net party yapalım diye bende güzel olur diye dusundum... simdi ayrıntıları gecip mevzuya gelelim... tarihi ileride katılmak isteyenlerin uygunluguna gore ayarlarız... ıynanacak oyunlar jedi academy (istenirse jk2 de oynarız) diablo 2 (diablo 1 de olabilir hepimiz bulursak) sc ve wc (istemezsseniz sc yi bırakırız) onun dısında knight,uo gibi bi mmorphgda newbie charlar acılır bol geyiqli bicimde kasarak eglenebiliriz freedom forcevsttr bulrusa herkez yapabiliriz 8 kişilik gruplar halinda baya zevkli oluyor battlefield 1 ve 2 cs veya forest veya naturel selection... aklıma bunlar geldi her halikarda adı üstünde net party ehde hodosu katılmak isteyenlerin fikirlerien gore ekler,çıkarır kesinleştiririz[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 jedi academy'i kurayım ben o halde...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 diablo2 lod varsa atalım hemen :D diablo1 linkini de özel mesaj olarak bana gönderene hediye olarak 24 saat multi oynarım euhuhe[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aslında uo da fena fikir değil ama börgh geldi yani. snn den beridir uo uo uo uo uo uo yeter yani gibisinden. ya edit olur, ya staff adam kayırır, ya server kapanır hede hödö...[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dracula zati oradaki uo nun maksati kolpa bi serverda zevkine acalim geyiq yapa yapa oynayalım (aka uzun eşek hedesi, aka kız charları ve atlari,zoslari taciz etme hödösü) vb... hem dedim roada isteginize gore ekler cıkartır ayarlarız bişiler[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi o zaman hadi kolpa server sunucusu ver. (mümkünse free account olsun ve sphere olsun) gece gece sitres atak eheueh[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 (var ben buldum bi tane free li kolpa boyle ph ıda varmış hem geyiq hem kasma :P)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaz bakim özelden bana euhuehuh bomberman sen mi oluyon ben mi? dur sen bomber man ol. bende poison man olayım eheheh[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 baska fikri, olan, eklemek katılmak isteyuen yok mu ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 itinal ile Diablo 1 oynanır.Level 3 Warıyor Karakterim var.Keserim hepinizi. :-P[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 simdilik katılanlar: Raistin Erutan Dracula..... trapt(kesin degil)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Diablo 1 e gelirim bende.Karakter yok gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sırf diablo 1 mi digerlerinede buyurmazmıydınız?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar