_UndyinG_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 1 senelik efsane gibson les paul kopyası (Groove) -kırmızı -maun ağacı gövde -pick plate -2 humbucker(hofner ile değiştirdim orjinalleri beğenmediğimden) ve naylonlarını açamadıgımdan biraz pisler:)) -gül ağacı klavye -sıfır teller (eskilerinin yanında paketinde) gitarım çok temiz çizik sökük kesinlikle yok fotoğrafını şu an çekemiyorum ama en geç 2 gün içinde koyacağım (makinam gelince) 3 konser deneyimi var. Satma nedenim kendime bir adet ibanez edinmem(karne hediyesi:) Gibson yazan yerde Groove yazıyor sadece. Amfi Eleca 10W kesinlikle çok temiz dist. ve clean tonları var. WAshburn baddog dan 12031493 kat daha iyi bir amfi. Ewde çalmak için birebir.(marshall olsun ister tabii deli gönül amaaa) amfi ve gitar Taksim-pera'da (galatasarayın karşısı) gidilip test edilebilir. Benim gitar için ödediğim fiyat 320$ ve amfi için 80$ idi(pazarlıkla).Daha sonra manyetiklerede 70$ saydım.Toplamda 470$ lık bu seti 370$'a bırakıyorum.Yanında yeni telleri,kılıfı,jack'ı,askısı kılı yünü tüyü de benden. Ataköy çevresinde oturan varsa gelip yerinde inceleyebilir ama gelmeden ve daha fazla bilgi için bi mesaj atın özelden tabii...[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 inanmayin serefsize ne konseri lan? hayvan studyolari mi dion :P sipa seni ya bide ilan verdim bak dio... saka bi yana gitar temiz gormusluum var..amfi pek dedii gibi cano bisi diil ama idare eder...
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ulan denio okuldaki sahne de mi stüdyo?? Amfi evde çalmaya herhalükarda bad dog'tan 1000 kat iyi şimdi[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin
Öne çıkan mesajlar