Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Could not obtain ban information DEBUG MODE SQL Error : 1271 Illegal mix of collations for operation ' IN ' SELECT ban_ip, ban_userid, ban_email FROM nuke_bbbanlist WHERE ban_ip IN ('51d6aec9', '51d6aeff', '51d6ffff', '51ffffff') OR ban_userid = '1' Line : 136 File : /usr/local/psa/home/vhosts/rehbermanisa.com/httpdocs/includes/sessions.php forumumda devamlı bu hatayı verıyor bunu nasıl duzeltebilirim[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nereye girdiğinde veriyor bu hatayı direk ana sayfada mı ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 foruma girerken verıyor hatayı [bknz] www.rehbermanisa.com [Bu mesaj Chosen tarafından 13 Temmuz 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 durup dururken mi olmaya başladı çünkü database içindeki veriden kaynaklanabilecek bişi değil bu[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet aksam acıyordum forumu sabah geldım actım bu hatayı verdı bana[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 biraz bakındım googlea filan sunucu ile ilgili bi hata olabilir, sunucuya yüklenmiş yeni bi uygulama ile alakalı olabilir sunucuna ulaşmaya çalış bana kalırsa[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ok saol[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yedek almışsan eğer en son yedeğe geri dön (database) birde ilk bunu dene.. includes/sessions.php bu dosyanın sıfırnı yolla ftpye [signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 13 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 banlerken bişi olmuş über zekiyim :)[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehhe çok zeki arkadaşlar için [code=php]// // Initial ban check against user id, IP and email address // preg_match('/(..)(..)(..)(..)/', $user_ip, $user_ip_parts); $sql = "SELECT ban_ip, ban_userid, ban_email FROM " . BANLIST_TABLE . " WHERE ban_ip IN ('" . $user_ip_parts[1] . $user_ip_parts[2] . $user_ip_parts[3] . $user_ip_parts[4] . "', '" . $user_ip_parts[1] . $user_ip_parts[2] . $user_ip_parts[3] . "ff', '" . $user_ip_parts[1] . $user_ip_parts[2] . "ffff', '" . $user_ip_parts[1] . "ffffff') OR ban_userid = $user_id";[/code] banlanan biriyle zerre alakası yok ip'i değişik şekilde arıyor dbde sunucu ile alakalı bi hata bu[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar