Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Merhaba ben nokia 3230 kullanıyorum ama mesaj ayarlarında hafıza kartını kuLlanmak gibi bir secenek yok bunun icin sanırım bir patch varmış onu nerden bulabilirim..Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 telefonda bir sorun çıkmazsa kullanabiliyorsun. 6680 kullanıyorum. gelen bir mesajdan sonra memory karttaki mesaj hafızam 50kb'den 8,5mb'ye çıktı. bende patch arıyordum. fakat formatladıktan sonra telefonu düzeldi. şuan güzel güzel kullanıyorum. Cermy adlı kullanıcı ile iletişim kur. Bende zamanında ona danışmıştım bu konuda. Patch olduğunu söylemişti. Onunla görüşürsen yardım edecektir. Patch'ler yasalmı bilmiyorum yanlız.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 patch 'i buldum ancak sis uzantılı bilgisayarda duruyo bluetooth aletim bozuldu telefona nasıl atıcam onu ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 USB kablosuyla da atabilirsin. ya da SD kart okuyucu varsa direk karta da kopyalayabilirsin. ya da POP3 bir e-mailin varsa mail atıp telefondan maili alabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bizde çare tükenmez :-p cidden birsürü yolu var. data kablosu ile aktarabilmek için nokia pc suite'ı yüklemeyi unutma.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar