gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya yok iste kardesim zorla fingerboard çu mu olacaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Skate gibisi varmı LAM! geçen iskenderunda arkadasın boarddan düştüydümsol bileğim incildi bi 360 boneless deniyim derken bi daha düştüm üstüne dedim sokarım 3 gün kaymadım geçti ardından bi daha kaydım 50 50 denerken yapıştım (ilk defa yapıcaktım ve trucklar eşşek ötesi ağır old skul la aynı nerdeyse boardun ağırlığı) düştüm onun üstüne kaymadım ogun bugundur :D ne eziklik ya alamadım hala ruckus truck :( gerçi yamur yağıyo :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Valla ben ilk başta ollie ile başladım. Zaten manual ollieden daha zor gibi. Acemi birisi 1 metre manual gidene kadar 20cm ollie yapmayı öğrenir daha kolay. Ollieden başlayın derim :)0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yazık çok yazık...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Fingerboard u Bende bi ara istanbul içi çok aramıştımda bulamadım konuştığım büyükmağazalar istanbulda bulamazsın demişti. Millet Yurtdışından getirttiriyor. Varsa tandığın sipariş ver derim.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 lam ayu jorman beleşe truck teker buldum LAN bugun bi kastım evin önünde ilerleyerek ollie %70 yapıyorum cok güzel lan!! cumartesi antalyada 11 12 kişi topladım onların hepsini çağırcam kaycaz şu dilek sabancının orda HOBAREY HOBAREY!! bu arada sertaç kırdı board u para biriktirip bi tane board alcaz ama bu sefer büyük sanırım toy machine yada Black label alcaz lan para varsa yolla bize lazım haa şu an 50 milyon var [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 22 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya ollie deniorm, kaykay zıplıo böle ama ayaımda kontrol edemiorm.30 cm fln kalkıo ama öle üstünde kalamıorm yani napmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Herşeyde olduğu gibi bunda da Çalışmak lazım[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya ewt bliorm hatta bu isi sewiormmmmm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aa beni unutmussunuz ayıp olmuş :) herkese meraba tekrardan buralardayım artık. 2 senedir kayıyorum, cok fazla hareket yok daha dorusu kalmadı, bu sene hiç kayamadım cünkü doru düzgün, zaten 2 ay öncede kafamı yardım kayarken ondan beri bi kere ayağıma almadım kaykayı, ankaralıları 19 hazirandan sonra hergün meclise beklerim sahsen her gün orda olmayı planlıyorum, haftasonlarıda 5-10 kişi oluruz gelin kaynasalım ayrıetten bi yahoo grubu da mevcut, ankarada ki kaykaycıların toplanma noktası ama heryerden kaykaycıya acığız tabiki: groups.yahoo.com/group/skateturkey sormak istediğiniz seyler varsa bu threadi kullanalım hatta ben bi starting points seklinde bi yazı hazırliim :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol hazırla bakalım bende Trick tips yazdıydım ama sayfa hata verdi gitti :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Zamanında forum açmıştık ama millet girip mesaj atmadı diye kapanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bana lafmı gidio lam :D eheh abi gelioz lan oraya gitme biyere :D Eylülde kuşl adasındayız şow adamı oldum olm Primo cıkıp inebiliom artık ehaue[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 erutan senle remix yapmıştık değil mi gel hadi heel flip yapayım sana :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Lol he yaw yolladıydın onu Hala duro sanırım o ;D gel bana heel flip yapayım sana felan ;d[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bnde 2 senedir kaymiorum,cillop gibi board duruo öle.gaza geldim yarın kayarım belki.paslanmışımdır acayip off[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 natural jedi ve board? eahe hiç gülceğim yoktu bea haueuhaeuh bi daha gülem? dur dur Bu bizim natural mi? azuha bidaha! abi sen skate yapıomuydun? lol nie sölemedinki :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu kadar salak olduğunu bildiğim için.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 estafurullah herzamanki halimiz[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hastalık derecesınde bende bu ısın meraklısı olmus bulunmaktayım ama kaykayımı ozledım ve yenı kaykay almak ıcın arayıslardayım hazır ıstanbulda bulunmusken su ay ıcınde almak ıcın cabalarım var ama nerden bulucagım nerde dukkanlar var bu konuda bulmus degılım ıkıncı el alayım dıyorum ınsanlara guvenmekte zorlasıyor bu konuda...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yeni baslıcaksan ikinci el bi süre idare eder ama cok para baymamak kosuluyla. alırken truck civarında derin catlaklar varmı die kontrol etmeyi unutma[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 BOARDSLIDE ÇIKIŞ tamam kayış tamam inişini yapamıom nası incem yaa?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arka ayağınla hafif bastırıp önü cevircen eru. bastırma muhabbeti tekerleri kurtarmak için. hatta git transworldun sayfaya orda jeremy wray mi ne biri videolu anlatmış izle onu cözersin[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok babaıcm cok denedim inmiyor hmm tamam anladım sanırım yapacam nihoahah [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 09 Haziran 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya ne bilim yapanlar sayılı değilde yapan kızlar sayılı ayrıca o harketler çalışınca o kadarda zor değil ve önemli bir duyuru yapim pro skater lar geldi ve pazartesi gidiyorlar gelebilen varsa pazar günü beşiktal barbaros meydanına gelsin....[signature][hline]olmazsa olmaz dediğimiz şey var mıdır aslında? sanmıyorum bence yok bu diyarlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar