Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skateboard

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

Skate gibisi varmı LAM!

geçen iskenderunda arkadasın boarddan düştüydümsol bileğim incildi

bi 360 boneless deniyim derken bi daha düştüm üstüne dedim sokarım 3 gün kaymadım geçti ardından bi daha kaydım 50 50 denerken yapıştım (ilk defa yapıcaktım ve trucklar eşşek ötesi ağır old skul la aynı nerdeyse boardun ağırlığı) düştüm onun üstüne kaymadım ogun bugundur :D ne eziklik ya alamadım hala ruckus truck :( gerçi yamur yağıyo :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

lam ayu jorman beleşe truck teker buldum LAN bugun bi kastım evin önünde ilerleyerek ollie %70 yapıyorum cok güzel lan!! cumartesi antalyada 11 12 kişi topladım onların hepsini çağırcam kaycaz şu dilek sabancının orda HOBAREY HOBAREY!!

bu arada sertaç kırdı board u para biriktirip bi tane board alcaz ama bu sefer büyük sanırım toy machine yada Black label alcaz lan para varsa yolla bize lazım haa şu an 50 milyon var
[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 22 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
aa beni unutmussunuz ayıp olmuş :) herkese meraba tekrardan buralardayım artık. 2 senedir kayıyorum, cok fazla hareket yok daha dorusu kalmadı, bu sene hiç kayamadım cünkü doru düzgün, zaten 2 ay öncede kafamı yardım kayarken ondan beri bi kere ayağıma almadım kaykayı, ankaralıları 19 hazirandan sonra hergün meclise beklerim sahsen her gün orda olmayı planlıyorum, haftasonlarıda 5-10 kişi oluruz gelin kaynasalım ayrıetten bi yahoo grubu da mevcut, ankarada ki kaykaycıların toplanma noktası ama heryerden kaykaycıya acığız tabiki: groups.yahoo.com/group/skateturkey
sormak istediğiniz seyler varsa bu threadi kullanalım hatta ben bi starting points seklinde bi yazı hazırliim :)[signature][hline]Your Ad Here!
Sosyal ağlarda paylaş

hastalık derecesınde bende bu ısın meraklısı olmus bulunmaktayım ama kaykayımı ozledım ve yenı kaykay almak ıcın arayıslardayım hazır ıstanbulda bulunmusken su ay ıcınde almak ıcın cabalarım var ama nerden bulucagım nerde dukkanlar var bu konuda bulmus degılım ıkıncı el alayım dıyorum ınsanlara guvenmekte zorlasıyor bu konuda...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya ne bilim yapanlar sayılı değilde yapan kızlar sayılı ayrıca o harketler çalışınca o kadarda zor değil ve önemli bir duyuru yapim pro skater lar geldi ve pazartesi gidiyorlar gelebilen varsa pazar günü beşiktal barbaros meydanına gelsin....[signature][hline]olmazsa olmaz dediğimiz şey var mıdır aslında?
sanmıyorum bence yok bu diyarlarda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...