gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 zero board nerelerde bulcm tüm istanbul geneli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ollie yapıyorum (allaın emri zaten) Pop shove it yapıyorum , kickflip atıyorum (bazen üzerinde duramadıgım oluyor) switch yapıyorum (enkolay hareket zaten)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 heyt bee aslansınız :) abi ben manual kasıyorum :rodney: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 manual zor ya kaldırıorum önü arka kısım yere deyiyo dengeyi tutturamıyorum gercekten zor[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 neüjhü ah i kolay kaymaya gitcez manual kascam :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Daniel sana manuel için bi taktik weriim. arka ayağı tam tailin üstüne koyma topuğu taile yakın koy ve boardun üstünde çapraz tut en az 1 saniye fark edio. Bu arada ben de beşiktaş barbarosta kayıorum ama heykelin etrafına zincir çekilip girmemiz yasaklandığından beri kaymıorum.Zati yemio artık çünkü bi keresinde orda grind/nose stall denerken çöp kovası büyüklüünde bi delie kafaüstü dalıp parmaamı kırdım :D Barbarosta kayan bi sk8er warsa aranızda bilir olayı. Bu arada o zincir olayı hakkaten saçmalık ne zaman girsek deniz müzesindeki tipler "şşt ştt!" şeklinde sesler çıkarıp dışarı çıkmamızı işaret ediolar.Gidesim gelmio pek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bubalar benim Manual + 2 :D şimdi manual ım 5 oldu :D limit 10 Hangtime : 5 Ollie : 7 Flip : 3 Run : 8 (:D) Lip : 0 (rampa yok :D) Rail : 0 (hiç denemedim :D) Spin : 3 Speed : 6 Switch : 1 Manual : 5 benim skillerim bunlar :D herkez yazsın thug 2 ye göre :D mesela bugun Hangtime 1 arttırdım ve Manual 2 arttırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gelişme! Hangtime : 5 + 0 Ollie : 7 + 0 Flip : 3 + 1 Run : 8 () + 0 Lip : 0 + 0 (rampa yok ) Rail : 0 + 1(hiç denemedim ) Spin : 3 + 0 Speed : 6 + 1 Switch : 1 + 0 Manual : 5 + 1 Yeni Skillerim Hangtime : 5 Ollie : 7 Flip : 4 Run : 8 Lip : 0 Rail : 1 Spin : 3 Speed : 7 Switch : 1 Manual : 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 haha süpersin ya bi ay sora tony hawkı geççen bu azimle(!!!) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahahaha ondan birşey olmaz yani :-P Bende FingerBoard a başlamayı düşünyorum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadowdancer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 baba finger board diyince herşey bi yana, finger board benim hayatım...sana 3 şey sööliyim -başla -başla -başla (yannız acayip truck kırıyosun, çok sinir, bende en az 3 4 çift kırık truck war)[signature][hline]Detecting hidden da yetmezzz. (Anca wislenirim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Parçaları, Boardı falan nereden alıyorsun? Yani Ben istanbuldayım, Nereden temin edebilirim ????[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadowdancer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 walla ben izm'deyim we burdan 'maxi toys' dan alıyoduk we bitirdik... :) sürekli gidiyorum soruyorum we yok diyolar ayrıca gelmez artık fln da diyolar...walla ben de ark'ları fln kandırıp onlardan sağlam parça satın almak zorunda kalıyorum :D[signature][hline]Detecting hidden da yetmezzz. (Anca wislenirim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 2.street thunder ımı aldm :) herkeze hayrlı uurlu olsn :) (kime neyse :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 poooo ya nolur biri beni aydınlatsın.....ankarada mümkünse ama olmazssa istanbulda olur finger board NERDEN BULABİLİRİM..............LÜTFENNN ACİL CEVAP . 10 NUMARA SKATEPARKIM VAR AMA HALA KULLANAMADIM NOLUR Bİ CEVAP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2. street thunder alcağına ben sana 2. el pro deck satiyim sadece nose unun kenarında kırık var onu sana 30 a satarım ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 3 yıldır kayıyorum :) Ben de bi site açtım, skateboard ile ilgilenenleri bir forumda toplamak istiyorum. http://www.skate.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://skate.forumu.com alın buda benden :) rap skate toplamayı düşünüorm forumda proje olark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Erutan, 08 Şubat 2005 14:35 tarihinde demiş ki: ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln) 3 Basamak Indy 4 Basamak Ollie Varial Flip Sex Change Heelflip Pop Shove It FS 180 BS Half Cab 50-50 Grind Nose Stall (80cmlik yere) 50-50 Stall (60cmlik yere) Sen 1 metre ollie nah yaparsın :) Burda 2 deckin üstünden atla gözümü vercem sana :) (Burda biyerde 5 basamak var. Serhatı kafalayıp ordan atlıcaz işallah :P) [Bu mesaj Jorman tarafından 09 Şubat 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ARKADASLAR YA FİNGERBOARD NERDEN ALINABİLİR Bİ BİLEN YOKMU ........... ÇATLADIM VALLA .......CEVAP VERMEYENİN TEKERİ KOPSUN.............................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya kayky a yeni baslayan bi adam kaykayın üstünde durmayı biliyosa bitek, canı da bi iki hareket yapmak istiyosa, hangi hareketei yapmaya çalısmalı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ilk başta manual kas sonra ollie kas sonra canın isterse flipler ama önce pop ile shove it kas derim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 FFFFFF İİ N N GGGGG EEEEE RRRRR FF NN N GG G EE RR RR FF İİ NNN N GG EE RR RR FFF İİ N NN GG GG EEEE RRRR FF İİ N N GG GG EE RR R FF İİ N N GG GG EE RR RR FF İİ N N GGGGG EEEEE RR RR BOARD NERDEN BULABİLİRİM YA Bİ BİİLEN VARSA SÖLESİN....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 *!FİNGER BOARD FİNGER BOARD FİNGER BOARD FİNGER BOARD*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar