gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 zero board nerelerde bulcm tüm istanbul geneli olur?
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ollie yapıyorum (allaın emri zaten) Pop shove it yapıyorum , kickflip atıyorum (bazen üzerinde duramadıgım oluyor) switch yapıyorum (enkolay hareket zaten)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 heyt bee aslansınız :) abi ben manual kasıyorum :rodney:
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 manual zor ya kaldırıorum önü arka kısım yere deyiyo dengeyi tutturamıyorum gercekten zor[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 neüjhü ah i kolay kaymaya gitcez manual kascam :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Daniel sana manuel için bi taktik weriim. arka ayağı tam tailin üstüne koyma topuğu taile yakın koy ve boardun üstünde çapraz tut en az 1 saniye fark edio. Bu arada ben de beşiktaş barbarosta kayıorum ama heykelin etrafına zincir çekilip girmemiz yasaklandığından beri kaymıorum.Zati yemio artık çünkü bi keresinde orda grind/nose stall denerken çöp kovası büyüklüünde bi delie kafaüstü dalıp parmaamı kırdım :D Barbarosta kayan bi sk8er warsa aranızda bilir olayı. Bu arada o zincir olayı hakkaten saçmalık ne zaman girsek deniz müzesindeki tipler "şşt ştt!" şeklinde sesler çıkarıp dışarı çıkmamızı işaret ediolar.Gidesim gelmio pek artık.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bubalar benim Manual + 2 :D şimdi manual ım 5 oldu :D limit 10 Hangtime : 5 Ollie : 7 Flip : 3 Run : 8 (:D) Lip : 0 (rampa yok :D) Rail : 0 (hiç denemedim :D) Spin : 3 Speed : 6 Switch : 1 Manual : 5 benim skillerim bunlar :D herkez yazsın thug 2 ye göre :D mesela bugun Hangtime 1 arttırdım ve Manual 2 arttırdım :D
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gelişme! Hangtime : 5 + 0 Ollie : 7 + 0 Flip : 3 + 1 Run : 8 () + 0 Lip : 0 + 0 (rampa yok ) Rail : 0 + 1(hiç denemedim ) Spin : 3 + 0 Speed : 6 + 1 Switch : 1 + 0 Manual : 5 + 1 Yeni Skillerim Hangtime : 5 Ollie : 7 Flip : 4 Run : 8 Lip : 0 Rail : 1 Spin : 3 Speed : 7 Switch : 1 Manual : 6
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 haha süpersin ya bi ay sora tony hawkı geççen bu azimle(!!!) :P
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahahaha ondan birşey olmaz yani :-P Bende FingerBoard a başlamayı düşünyorum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Shadowdancer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 baba finger board diyince herşey bi yana, finger board benim hayatım...sana 3 şey sööliyim -başla -başla -başla (yannız acayip truck kırıyosun, çok sinir, bende en az 3 4 çift kırık truck war)[signature][hline]Detecting hidden da yetmezzz. (Anca wislenirim.)
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Parçaları, Boardı falan nereden alıyorsun? Yani Ben istanbuldayım, Nereden temin edebilirim ????[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Shadowdancer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 walla ben izm'deyim we burdan 'maxi toys' dan alıyoduk we bitirdik... :) sürekli gidiyorum soruyorum we yok diyolar ayrıca gelmez artık fln da diyolar...walla ben de ark'ları fln kandırıp onlardan sağlam parça satın almak zorunda kalıyorum :D[signature][hline]Detecting hidden da yetmezzz. (Anca wislenirim.)
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 2.street thunder ımı aldm :) herkeze hayrlı uurlu olsn :) (kime neyse :P )
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 poooo ya nolur biri beni aydınlatsın.....ankarada mümkünse ama olmazssa istanbulda olur finger board NERDEN BULABİLİRİM..............LÜTFENNN ACİL CEVAP . 10 NUMARA SKATEPARKIM VAR AMA HALA KULLANAMADIM NOLUR Bİ CEVAP[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2. street thunder alcağına ben sana 2. el pro deck satiyim sadece nose unun kenarında kırık var onu sana 30 a satarım ne dersin?
Jorman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 3 yıldır kayıyorum :) Ben de bi site açtım, skateboard ile ilgilenenleri bir forumda toplamak istiyorum. http://www.skate.tr.cx
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://skate.forumu.com alın buda benden :) rap skate toplamayı düşünüorm forumda proje olark..
Jorman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Erutan, 08 Şubat 2005 14:35 tarihinde demiş ki: ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln) 3 Basamak Indy 4 Basamak Ollie Varial Flip Sex Change Heelflip Pop Shove It FS 180 BS Half Cab 50-50 Grind Nose Stall (80cmlik yere) 50-50 Stall (60cmlik yere) Sen 1 metre ollie nah yaparsın :) Burda 2 deckin üstünden atla gözümü vercem sana :) (Burda biyerde 5 basamak var. Serhatı kafalayıp ordan atlıcaz işallah :P) [Bu mesaj Jorman tarafından 09 Şubat 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ARKADASLAR YA FİNGERBOARD NERDEN ALINABİLİR Bİ BİLEN YOKMU ........... ÇATLADIM VALLA .......CEVAP VERMEYENİN TEKERİ KOPSUN..............................................................
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya kayky a yeni baslayan bi adam kaykayın üstünde durmayı biliyosa bitek, canı da bi iki hareket yapmak istiyosa, hangi hareketei yapmaya çalısmalı sizce?
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ilk başta manual kas sonra ollie kas sonra canın isterse flipler ama önce pop ile shove it kas derim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 FFFFFF İİ N N GGGGG EEEEE RRRRR FF NN N GG G EE RR RR FF İİ NNN N GG EE RR RR FFF İİ N NN GG GG EEEE RRRR FF İİ N N GG GG EE RR R FF İİ N N GG GG EE RR RR FF İİ N N GGGGG EEEEE RR RR BOARD NERDEN BULABİLİRİM YA Bİ BİİLEN VARSA SÖLESİN.......
house_kepper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 *!FİNGER BOARD FİNGER BOARD FİNGER BOARD FİNGER BOARD*[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar