Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skateboard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ollie yapıyorum (allaın emri zaten) Pop shove it yapıyorum , kickflip atıyorum (bazen üzerinde duramadıgım oluyor) switch yapıyorum (enkolay hareket zaten)[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Mesaj tarihi:
Daniel sana manuel için bi taktik weriim. arka ayağı tam tailin üstüne koyma topuğu taile yakın koy ve boardun üstünde çapraz tut en az 1 saniye fark edio.

Bu arada ben de beşiktaş barbarosta kayıorum ama heykelin etrafına zincir çekilip girmemiz yasaklandığından beri kaymıorum.Zati yemio artık çünkü bi keresinde orda grind/nose stall denerken çöp kovası büyüklüünde bi delie kafaüstü dalıp parmaamı kırdım :D Barbarosta kayan bi sk8er warsa aranızda bilir olayı. Bu arada o zincir olayı hakkaten saçmalık ne zaman girsek deniz müzesindeki tipler "şşt ştt!" şeklinde sesler çıkarıp dışarı çıkmamızı işaret ediolar.Gidesim gelmio pek artık.
Mesaj tarihi:
bubalar benim Manual + 2 :D şimdi manual ım 5 oldu :D

limit 10

Hangtime : 5
Ollie : 7
Flip : 3
Run : 8 (:D)
Lip : 0 (rampa yok :D)
Rail : 0 (hiç denemedim :D)
Spin : 3
Speed : 6
Switch : 1
Manual : 5

benim skillerim bunlar :D

herkez yazsın thug 2 ye göre :D
mesela bugun Hangtime 1 arttırdım ve Manual 2 arttırdım :D
Mesaj tarihi:
Gelişme!

Hangtime : 5 + 0
Ollie : 7 + 0
Flip : 3 + 1
Run : 8 () + 0
Lip : 0 + 0 (rampa yok )
Rail : 0 + 1(hiç denemedim )
Spin : 3 + 0
Speed : 6 + 1
Switch : 1 + 0
Manual : 5 + 1

Yeni Skillerim

Hangtime : 5
Ollie : 7
Flip : 4
Run : 8
Lip : 0
Rail : 1
Spin : 3
Speed : 7
Switch : 1
Manual : 6
Mesaj tarihi:
baba finger board diyince herşey bi yana, finger board benim hayatım...sana 3 şey sööliyim
-başla
-başla
-başla
(yannız acayip truck kırıyosun, çok sinir, bende en az 3 4 çift kırık truck war)[signature][hline]Detecting hidden da yetmezzz.
(Anca wislenirim.)
Mesaj tarihi:
Parçaları, Boardı falan nereden alıyorsun? Yani Ben istanbuldayım, Nereden temin edebilirim ????[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
walla ben izm'deyim we burdan 'maxi toys' dan alıyoduk we bitirdik... :) sürekli gidiyorum soruyorum we yok diyolar ayrıca gelmez artık fln da diyolar...walla ben de ark'ları fln kandırıp onlardan sağlam parça satın almak zorunda kalıyorum :D[signature][hline]Detecting hidden da yetmezzz.
(Anca wislenirim.)
Mesaj tarihi:
poooo ya nolur biri beni aydınlatsın.....ankarada mümkünse ama olmazssa istanbulda olur
finger board NERDEN BULABİLİRİM..............LÜTFENNN ACİL CEVAP . 10 NUMARA SKATEPARKIM VAR AMA HALA KULLANAMADIM NOLUR Bİ CEVAP[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Şubat 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln)

3 Basamak Indy
4 Basamak Ollie
Varial Flip
Sex Change
Heelflip
Pop Shove It
FS 180
BS Half Cab
50-50 Grind
Nose Stall (80cmlik yere)
50-50 Stall (60cmlik yere)

Sen 1 metre ollie nah yaparsın :) Burda 2 deckin üstünden atla gözümü vercem sana :)

(Burda biyerde 5 basamak var. Serhatı kafalayıp ordan atlıcaz işallah :P)

[Bu mesaj Jorman tarafından 09 Şubat 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya kayky a yeni baslayan bi adam kaykayın üstünde durmayı biliyosa bitek, canı da bi iki hareket yapmak istiyosa, hangi hareketei yapmaya çalısmalı sizce?
Mesaj tarihi:
ilk başta manual kas

sonra ollie kas sonra canın isterse flipler ama önce pop ile shove it kas derim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
FFFFFF İİ N N GGGGG EEEEE RRRRR
FF NN N GG G EE RR RR
FF İİ NNN N GG EE RR RR
FFF İİ N NN GG GG EEEE RRRR
FF İİ N N GG GG EE RR R
FF İİ N N GG GG EE RR RR
FF İİ N N GGGGG EEEEE RR RR BOARD

NERDEN BULABİLİRİM YA Bİ BİİLEN VARSA SÖLESİN.......
  • Yeni Oluştur...