Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skateboard

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

Daniel sana manuel için bi taktik weriim. arka ayağı tam tailin üstüne koyma topuğu taile yakın koy ve boardun üstünde çapraz tut en az 1 saniye fark edio.

Bu arada ben de beşiktaş barbarosta kayıorum ama heykelin etrafına zincir çekilip girmemiz yasaklandığından beri kaymıorum.Zati yemio artık çünkü bi keresinde orda grind/nose stall denerken çöp kovası büyüklüünde bi delie kafaüstü dalıp parmaamı kırdım :D Barbarosta kayan bi sk8er warsa aranızda bilir olayı. Bu arada o zincir olayı hakkaten saçmalık ne zaman girsek deniz müzesindeki tipler "şşt ştt!" şeklinde sesler çıkarıp dışarı çıkmamızı işaret ediolar.Gidesim gelmio pek artık.
Sosyal ağlarda paylaş

bubalar benim Manual + 2 :D şimdi manual ım 5 oldu :D

limit 10

Hangtime : 5
Ollie : 7
Flip : 3
Run : 8 (:D)
Lip : 0 (rampa yok :D)
Rail : 0 (hiç denemedim :D)
Spin : 3
Speed : 6
Switch : 1
Manual : 5

benim skillerim bunlar :D

herkez yazsın thug 2 ye göre :D
mesela bugun Hangtime 1 arttırdım ve Manual 2 arttırdım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gelişme!

Hangtime : 5 + 0
Ollie : 7 + 0
Flip : 3 + 1
Run : 8 () + 0
Lip : 0 + 0 (rampa yok )
Rail : 0 + 1(hiç denemedim )
Spin : 3 + 0
Speed : 6 + 1
Switch : 1 + 0
Manual : 5 + 1

Yeni Skillerim

Hangtime : 5
Ollie : 7
Flip : 4
Run : 8
Lip : 0
Rail : 1
Spin : 3
Speed : 7
Switch : 1
Manual : 6
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben izm'deyim we burdan 'maxi toys' dan alıyoduk we bitirdik... :) sürekli gidiyorum soruyorum we yok diyolar ayrıca gelmez artık fln da diyolar...walla ben de ark'ları fln kandırıp onlardan sağlam parça satın almak zorunda kalıyorum :D[signature][hline]Detecting hidden da yetmezzz.
(Anca wislenirim.)
Sosyal ağlarda paylaş

ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 08 Şubat 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
ezik jorman :D 3 senedir kayıyon ollie 180 ollie heel yapıon ezük jorry :D jormangund hibna murat olm ilk baharda gelioz kuş adasına verecem eline hayvan manual kasıcam olm burda bi ollie yapıom belime kadar (1 metre fln)

3 Basamak Indy
4 Basamak Ollie
Varial Flip
Sex Change
Heelflip
Pop Shove It
FS 180
BS Half Cab
50-50 Grind
Nose Stall (80cmlik yere)
50-50 Stall (60cmlik yere)

Sen 1 metre ollie nah yaparsın :) Burda 2 deckin üstünden atla gözümü vercem sana :)

(Burda biyerde 5 basamak var. Serhatı kafalayıp ordan atlıcaz işallah :P)

[Bu mesaj Jorman tarafından 09 Şubat 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...