Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Oyunda craft karakter var mı ? Level 10 dan sonra neler yapılabılır ? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oyunda craft karakter yok level 10dan sonra level 70e kadar kasabilirsin :p[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hmm tum oyun 70 e kadar mı ? 100 150 yokmu yanı ? bu arada bırcok seyı yardım kısmından ogrendım... her hangi bir türk loncası varmı gırebılecegım ? Ares2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 lonca deil d ebır suru turk clanı mevcut hangısı daha ii fin deme hepsı kendı içinde kendıne gusel evet oyunda max 70 lvl adam var ustu yok hala zaten soylenene gore olamzda...[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sen bir 70 e kadar kasmayı dene :) Sen 70 olana kadar belki sonraki lvl leri acarlar.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 70 yapanların babaları kasmaya başlıyor sonra oğullarına devrediyorlar.Vasiyetlerindede oğlumun charımı lvl 70 yapmasını vasiyet ederim diyor...[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 8 günde 63 ha. Bende 2 günde 41 olunca seviniyodum hızlıyım diye.Analar ne oyuncular doğuruyor yarappimm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: TeadoR, 13 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki: ahuahu ben gece gunduz oynuyorum 8 gunde 63 yaptim 16 gun sonra arasiz kasarsam 64 yaparim yani sen hesapla 69 70 kac gun olur gunde 24 saat iyi bir partide...:D Ciddimisin inanayımmı[signature][hline]Clan : GOKTURKS Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :61 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tamam abı ben bırakıyorum :D ya party olusturcak adam bulamadımkı..bir clan olsa hanı hep beraber bısıler yapılabılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar